Mira Radovancovici câştigă încă un mandat la cârma comunei Pojejena

Comuna Pojejena se numără printre UAT-urile din Clisura Dunării unde electoratul a ales continuitatea în detrimentul schimbării, Mira Radovancovici, candidat din partea alianței PSD-Pro România, păstrându-și astfel scaunul de edil până în 2024.

„În urma votului de ieri, pentru a treia oară consecutiv, oamenii din comuna Pojejena au înțeles că avem nevoie de continuitate, o dată, pentru a duce la finalitate proiectele pe care le avem în implementare, dar și pentru a iniția altele noi. Ceea ce mă bucură este faptul că, în 2020, am reușit să creștem în sondaje față de alegerile locale din 2012, respectiv din 2016. Pot spune că, în această campanie, am căutat să stăm departe de tot ceea ce-nseamnă denigrarea celorlalți competitori înscriși în cursa pentru șefia administrației publice locale. Totodată, echipa din spatele meu nu a apelat la afișe electorale, cartea noastră de vizită rezumându-se la cele realizate în ultimii ani”, a explicat primarul reales, Mira Radovancovici.

Cu ocazia alegerilor locale din 27 septembrie, numărul total al alegătorilor din Pojejena așteptați la urne s-a conturat în jurul cifrei de 2.136, însă doar 1.486 dintre aceștia și-au exercitat dreptul cetățenesc, aici înregistrându-se o prezență de 69,56%. Astfel, din numărul total de voturi valabil exprimate – 1440, candidatul PSD-Pro România pentru șefia Primăriei Pojejena a obținut 981 de voturi, liberalul Flavius-Livius Novacovici – 420, în timp ce candidatul PMP-ului – Iadran Rusimovici – a reușit să obțină doar 39 de voturi, numărul voturilor nule fiind de 37.