Pentru Chisăliță chiar nu e important cum!

Liberalul Ion Chisăliță nu admite că a pierdut funcția de primar al orașului Moldova Nouă în fața candidatului Alianței PSD – Pro România, Adrian Torma, motiv pentru care contestă rezultatul votului!

„Alegerile locale la Moldova Nouă nu s-au încheiat, încă. Deşi toată lumea aşteaptă rezultatul votului pentru fotoliul de primar, acesta nu poate fi comunicat dintr-un motiv foarte simplu: numărul de voturi din urne NU ESTE EGAL cu cel al votanţilor înregistraţi pe tabletele din secţii. Acesta este motivul pentru care mai mulţi membri ai secţiilor de votare au refuzat semnarea proceselor verbale, iar în prezent se încearcă aflarea motivelor care au condus la aceste anomalii. N-aş vrea să mă lansez în afirmaţii fără acoperire şi să spun că alegerile la Moldova Nouă, pentru funcţia de primar, au fost fraudate, însă avem încredere că organele abilitate vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, motiv pentru care am înaintat sesizări către cei în măsură să ia decizii în acest caz”, a anunțat Chisăliță.

Potrivit cifrelor oficiale de pe site-ul Biroului Electoral Central, Adrian Torma a câștigat cu 2344 de voturi, față de doar 2238 ale lui Chisăliță. Candidatul PNL susține însă că, în alegeri, ca în orice altă competiție, importantă e doar victoria, nu și modul în care se obține. Așa și-a motivat inclusiv demersurile prin care a încercat să împiedice candidatura lui Torma. Acum forțează renumărarea voturilor!