Andra Pleșa, avocatul caransebeșenilor: „Voi rămâne atentă ca așteptările lor să nu fie înșelate!”

Liberala Andra Pleșa a pierdut confruntarea pentru Caransebeș cu Felix Borcean, însă se înscrie încă de pe acum drept mare favorită în aceeași competiție electorală peste patru ani!

Greșelile echipei sale de campanie nu i-au dat nicio șansă în fața independentului Felix Borcean, pe care liberalii l-au aruncat ca pe o măsea stricată, însă, în 2024, când actualul edil nu va mai candida, Andra Pleșa nu numai că va avea o altă experiență, dar va avea și timp suficient să-și facă bine temele. Chiar dacă acum a fost obligată să se recunoască învinsă, Andra Pleșa a făcut un prim pas important în ceea ce va urma. Și-a acceptat înfrângerea și chiar a găsit puterea să-l felicite pe câștigător.

„A fost o campanie frumoasă în care am avut ocazia să cunosc oameni care mi-au dat încrederea și curajul de a candida! Alegerile de ieri sunt pentru mine un câștig, pentru că am reușit să coagulez o echipă de tineri care vor rămâne la fel de activi și de prezenți în viața orașului, pentru că am reușit să creez o dezbatere reală despre proiectele bune și necesare pentru municipiu și pentru că, în tot acest timp, am consolidat colaborări oneste și am descoperit prietenii sincere.  Caransebeșul are nevoie de fapte și sper ca alegerea pe care au făcut-o ieri caransebeșenii să fie cea corectă pentru următorii 4 ani”, a spus Andra Pleșa.

Aceasta a subliniat că PNL este primul partid în preferințele caransebeșenilor pentru Consiliul Local și pentru Consiliul Județean și a salutat victoria lui Romeo Dunca. „Îl felicit pe Felix Borcean pentru reușită. De acum înainte, voi fi doar avocatul caransebeșenilor și voi rămâne atentă ca așteptările lor să nu fie înșelate! Rămân aceeași fiică a Caransebeșului”, a mai spus liberala.