„Buldozerul” Popa a ras tot! I-a deschis drumul lui Dunca spre Consiliul Județean!

untitled design set 970x90 px

Nelu Popa a obținut o victorie zdrobitoare în Reșița, dar totodată l-a făcut președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin pe bunul său prieten, Romeo Dunca!

În ciuda unei prezențe reduse la vot în municipiul de pe Bârzava, Popa a obținut un scor la care nici măcar cei mai optimiști liberali nu se așteptau. Ceea ce a făcut primarul Reșiței în cei patru ani de mandat a fost mai mult decât convingător. Aproape 75 de procente din voturile valabil exprimate au fost pentru Popa, dar acesta a tras atât de tare după el și partidul încât Consiliul Local Reșița va avea majoritate liberală fără să mai fie nevoie de vreo alianță politică. Asta înseamnă doi viceprimari PSD și, eventual, un city manager!

Mai important însă decât atât, „buldozerul” Nelu Popa, așa cum s-a autointitulat acesta, i-a deschis drumul lui Romeo Dunca spre șefia Consiliului Județean. Cele aproximativ 6.000 de voturi pe care Dunca le-a avut în plus în Reșița față de Silviu Hurduzeu i-au asigurat liberalului victoria. E adevărat, au contat și trădările unora dintre primarii social-democrați, care au făcut imposibilă recuperarea handicapului de către candidatul Alianței Pro Caraș-Severin în județ, dar Popa a avut rolul determinant. Practic, Popa este marele câștigător al acestor alegeri locale, a câștigat nu doar Reșița, ci și Consiliul Județean pentru Romeo Dunca, deși nu toți liberalii s-au omorât cu firea.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/