Călin Dobra, mesaj pentru Alin Nica: „E momentul să arăți cât de tare iubești județul”

explo 1000x200

Călin Dobra a pierdut în fața liberalului Alin Nica, cel care va prelua cârma Consiliului Județean Timiș. Potrivit rezultatelor parțiale, Dobra a reușit să obțină un scor de 18 procente, care l-a clasat pe locul trei după Nica și Cristian Moș, candidat din partea Alianței USR-PLUS.

Ziua votului nu a fost una cu noroc pentru Călin Dobra, care a reușit să voteze abia în ultimele zeci de minute, deoarece a fost diagnosticat vineri cu COVID-19. Izolat la domiciliu, acesta i-a transmis un mesaj contracandidatului său, Alin Nica, după publicarea datelor parțiale care indică un procent de 39% în favoarea liberalului.

„Mulțumesc celor care au fost la vot, un act democratic, de care România are nevoie. Vă mulțumesc și vouă, celor care m-ați votat pe mine, politicianul și omul, Călin Dobra! Viața îți oferă lecții importante și învățăm să ne adaptăm la orice situație. Îmi place să cred că acest rezultat mă va ajuta ca să obțin, în viitor, noi succese. Sunt un om optimist, dar și extrem de muncitor. Felicitări, Alin Nica! Acum, e momentul să arăți cât de tare iubești județul aceasta și ce poți face altfel pentru el. Ai zeci de proiecte începute, trebuie doar finalizate! Succes!”, a scris Dobra pe pagina sa de Facebook.

Alături de postare, Călin Dobra a atașat și o fotografie pe care scrie: „Niciodată nu pierd. Ori câștig, ori învăț!”.


banner 970 x 250