Inedit. Muzică rock cântată instrumental, la Iulius Town

po 1000x100px (3)

La Iulius Gardens are loc în această săptămână un concert care va suna… diferit. Trei muzicieni români vor oferi o reprezentație în care interpretează simultan genurile rock și clasic.

Marți, Iulius Gardens va răsuna pe hit-uri reinterpretate ale unor trupe precum: Led Zeppelin, Metallica, Nirvana, Guns N’ Roses, Deep Purple, Iron Maiden, Aerosmith sau Depeche Mode. Piesele vor fi reinterpretate acustic la flaut și instrumente de percuție. Concertul face parte dintr-un turneu național susținut de: Matei Ioachimescu – flautist internațional și PERCUSSIONescu – singura trupă de percuție camerală din România, formată din Irina Rădulescu și Răzvan Florescu. De asemenea, vor fi audiate în premieră piese create de șase compozitori internaționali din Statele Unite ale Americii, Venezuela, Austria și România.

Evenimentul  debutează de la ora 19.00, în locația Iulius Garden. Participarea este gratuită și necesită o rezervare obligatorie, pentru păstrarea distanțării sociale. Detalii despre eveniment și artiști sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului.

banner 1000 x 100 hd

,,Trei artiști, care fac cât o trupă rock și o orchestră, vor avea grijă de buna dispoziție a timișorenilor, în această săptămână. Te-ai gândit vreodată cum ar suna piesa <<Smells Like Teen Spirit>>, a celor de la Nirvana, cântată la flaut? Vino la Iulius Town și descoperă alte valențe ale muzicii clasice și ale rock-ului!”, transmit reprezentanții Iulius Town.

03 britannia 1000 x 100 gif