Rămân cu argintul! Timișoara 89ers, învinsă în finala campionatului de fotbal american!

explo 1000x200

Timișoara 89ers este vicecampioana națională de fotbal american, după ce a pierdut cu 14-34 finala mare, jucată cu Bucharest Rebels. RoBowl X, ediția aniversară a ultimului act al sportului de peste Ocean, jucat la nivel amator și în România, a avut loc în premieră în comuna Ghiroda.

Rebels au început bine meciul și în primul sfert au marcat două touch-down-uri, prin Marcu și Dillard. Prima încercare a fost completată de conversia lui Brândușa, iar după primul parțial, s-a intrat cu 0-14. Timișorenii au punctat în sfertul doi, după ce Jeron Jones a ajuns în end-zone-ul „rebelilor”. 89ers au fost blocați când au încercat să marcheze punctul suplimentar. Cum oaspeții nu au marcat deloc, la pauza mare s-a intrat cu 6-14.

În sfertul trei, Bucharest Rebels au bifat alte două touch-down-uri, ale lui Marcu și Brândușa, primul, cu conversia aceluiași Brândușa. Cu 6-28 după trei sferturi, bănățeni au mai putut reduce doar proporțiile scorului pe final. Valentin Cocrean a dat un touch-down în sfertul patru, convertit de Remus Baizath. Ultimele puncte au venit pentru bucureșteni, la touch-down-ul lui Coman.