Timișoara Air Show 2019. Acrobații în aer și efecte pirotehnice la cel mai mare spectacol aviatic din vestul țării!

Miting aerian de excepție la Timișoara. Elementele de acrobație aeriană și efectele pirotehnice au făcut deliciul miilor de spectatori veniți, sâmbătă seară, pe Aeroportul „Traian Vuia” din orașul de pe Bega.

Evenimentul a debutat cu o demonstrație a piloților de la Forţele Aeriene Române. Ei au făcut spectacol pe cer cu escadrila de elicoptere şi cu o formațiune de aeronave Mig 21 Lancer.

Peste 10.000 de timișoreni și iubitori de show-uri aviatice din toate județele țării au luat parte la demonstrația aeriană realizată de Aeroclubul României. Hawks of Romania – Șoimii României, formațiune condusă de George Rotaru, cu parașutiștii Blue Wings şi cu formația de zbor cu avioane ultraușoare The Pelicans au fascinat de-a dreptul.

În fiecare an spunem că mitingul aviatic a fost cel mai complex miting aerian organizat de Aeroportul Timișoara. Asta credem și spunem și anul acesta. Astfel, ne dăm seama că, de fapt, de la an la an îmbunătățim programul, organizarea și în fond desfășurarea evenimentului. Dovadă stă și numărul tot mai mare al participanților. Cea de-a șasea ediție a Timișoara Air Show a fost din nou un succes. Mai putem spune că, după o perioadă ploioasă, aseară am avut parte de o vreme foarte bună. Mulțumim tuturor spectatorilor pasionați de aviație care au venit într-un număr atât de mare, partenerilor, piloților și tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment, a spus Daniel Idolu, directorul Aeroportului.

Cerul a fost gazda spectacolului extrem susținut de piloți militari și nu numai. Efectele pirotehnice și acrobațiile în aer, oferite de Iacării Acrobați alături de pilotul lituanian Jurgis Kairys, au încântat privirile celor mari și mici.

Spectacol a fost și la sol. Pe pista aeroportului, motocicliștii de la Hells Angels MC Timișoara au turat motoarele într-o mini-paradă condusă de Sorin Stanca.

În final, iubitorii de show-uri aeriene nu doar că avut parte de un miting aviatic de excepție, ci au putut asista și la un concert susținut de timișorenii de la DJ Project.