Puştii Reşiţei au câştigat Cupa Caransebeşului la fotbal

Caransebeșul a găzduit ediția a VI-a a Cupei CSŞ la fotbal, manifestare organizată în sala de sport din cartierul Pipirig și dedicată copiilor născuți în anul 2007 sau chiar mai tineri.

Turneul s-a desfășurat ca urmare a unui proiect inițiat de către Clubul Sportiv Școlar Caransebeș în parteneriat cu Primăria Caransebeș, în colaborare cu Direcția pentru Tineret și Sport Caraș-Severin și Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin.

Au participat echipele CSŞ 1 Caransebeș, ACF Viitorul Caransebeş, CSM Școlar Reșița și CSŞ 2 Caransebeș. În urma meciurilor disputate, locul I a fost ocupat de CSM Școlar Reșița, urmat, în ordine, de CSŞ 1 Caransebeș, ACF Viitorul Caransebeș şi CSŞ 2 Caransebeș.

Organizatorii, prin profesorii Toma Peica, Ion Bica și Rivelino Sbenghea, au acordat premii speciale celor mai talentați jucători. Astfel, Mihai Trăia, de la CSM Școlar Reșița, a primit diploma de ”cel mai bun portar”, David Rusu, de la CSS Caransebeș, a fost desemnat ”cel mai bun jucător”, iar Cassian Stănescu, de la CSS Caransebeș 2, a câştigat titlul de golgheter al competiţiei.

Pe lângă aceste premii speciale, s-au acordat premii constând in medalii, cupe, tricouri și diplome pentru toți copiii participanți.
Prof. Cristian Bercsenyi, antrenorul echipei câștigătoare, a mizat pe Mihai Traia, Lucas Paraschivu, Nicolas Bica, Robert Burlacu, Darius Șandru, Norbert Lăzărescu, Marco Lazarovici, David Suciu, Filip Bâcleșanu, Cătălin Banu, Andrei Șobache, Fernando Lepădat.

fotbal copii