Reșița a obținut un egal cu Ripensia lui Pelici, care a dat ultima repetiție în Valea Domanului

explo 1000x200

CSM Școlar Reșița a terminat la scorul de 1-1 amicalul jucat sâmbătă dimineața cu Ripensia Timișoara în Valea Domanului, pe terenul de iarbă. Cel mai interesant aspect al meciului, dincolo de rezultat, este că pentru prima dată, Alexandru Pelici s-a plâns de lotul pe care îl are la dispoziție la echipa situată pe locul 12 în liga secundă.

Terenul a fost unul destul de moale, tipic pentru luna februarie, care a îngreunat oarecum jocul. În minutul 15, Vadasis l-a faultat pe Zaluschi în careu. Același mijlocaș timișorean a executat lovitura de pedeapsă acordată și l-a învins pe Zimmerman. După 0-1 la pauză, în repriza secundă, ripensiștii au făcut tot mai multe greșeli, iar Daniel Ene a egalat în minutul 82, cu un lob peste portarul ștefan Dobre.

CSM Reşiţa (antrenor Leontin Doană): Zimmerman – Szijj (’75, M. Musteţea), Bactăr, Vlădia (’84, Banac), Vadasis – Săulescu (’88, Bagherea), Breşneni, Mierlici (’51, Toma), Vădrariu (’63, Babei) – Staicu, Ene (’88, Pervescu).

Ripensia UVT (antrenor Alexandru Pelici): Dobre – A. Popa (’76, Apro), Tînc (’87, Ţieranu), Hecsko, Străuţ – Stoi (’62, Burdeţ), Anghelina – Chera, Zaluschi (’65, Stoica), Dumiter (’70, Bădăuţă) – Mansour (’60, Popovici).

Alexandru Pelici a fost mulțumit oarecum de jocul echipei sale. „A fost un joc disputat în compania unei echipe bune, pe un teren greu, cum de altfel ar putea să fie şi terenul Electrica, peste o săptămână, când vom înfrunta în campionat ACS Poli. Îi felicit pe Leo Doană şi pe Cristi Bobar pentru ceea ce fac la Reşiţa. A fost o primă repriză pe care, cred eu, am controlat-o şi mai puteam să înscriem. Din păcate, din nou, am ratat situaţii monumentale, de trei contra doi, doi contra unu şi chiar unu contra unu, singur cu portarul. Noi am ratat cu seninătate şi apoi, pe o minge aruncată în spatele apărării, am dormit şi am luat un gol după o fază ce nu anunţa nimic. Asta e! E important ceea ce am făcut în primele 70-75 de minute”, a declarat antrenorul Ripensiei.

Pentru prima dată, Pelici s-a plâns de lot. „Per ansamblu, sunt mulţumit. În schimb, nu sunt mulţumit de lot. Din păcate, nu prea avem cu ce să venim de pe bancă. Acest lucru s-a văzut şi azi. În momentul în care am început să facem modificări, echipa nu a mai avut aceeaşi forţă. De altfel, şi golul l-am primit pe final de joc, în condiţiile în care erau jucători proaspeţi pe teren. Am avea nevoie, după cum am mai spus-o, de încă doi – trei jucători. Dacă se va găsi posibilitate să-i aducem, e foarte bine, dacă nu, vom încerca să o scoatem la capăt cu ce avem”, a mai spus Pelici.

Săptămâna viitoare, Ripensia joacă pe terenul celor de la ACS Poli, primul meci oficial din 2019. Reșița va continua jocurile de verificare, deoarece Liga a III-a începe în primele zile ale lunii martie.

foto: ripensiatimisoara.ro