ASU Politehnica a ajuns la o înțelegere cu Claudio Kiala. Mâine, meci în Valea Domanului

ASU Politehnica a anunțat azi un nou transfer, al șaselea jucător adus în perioada de iarnă. Este vorba de Claudio Kiala, fotbalist care se afla în pregătire cu echipa încă de la reunirea din 9 ianuarie.

Jucătorul are 22 de ani și poate juca, în funcție de sistem, mijlocaș stânga sau bandă stângă. Are dublă cetățenie, olandeză și angoleză, și a început fotbalul la clubul olandez Roda Kerkrade, unde a jucat la juniori. A trecut ulterior la Dainava Alytus, în Lituania, la San Gwann FC, în Malta, Valdres FK, în Norvegia, pentru ca în vară să treacă la echipa Patro Eisden Maasmechelen, din liga a IV-a belgiană. Din același eșalon și-a adus și ACS Poli un mijlocaș dreapta, Josias Roulez.

Iarna aceasta, ASU Politehnica i-a mai transferat pe Bogdan Vasile, Alin Manea, Mihai Ene, Cristian Dros și Cristian Ene. Sunt testați în continuare Jorge Alvarenga și Lucas Fabricio. Următorul test va fi sâmbătă, de la ora 12, la Reșița, într-un amical cu CSM Școlar. Partida se va disputa pe terenul sintetic din Valea Domanului.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)