88 de apartamente ANL urmează să fie construite în comuna Giroc! Ordinul de începere a lucrărilor, în această lună!

În toamna anului 2020, în comuna periurbană Giroc ar trebui să fie gata patru blocuri ANL noi, care să însumeze 88 de apartamente. Terenul a fost predat miercuri de către reprezentanții Consiliului Județean Timiș, iar ordinul de începere a lucrărilor va fi la data de 25 februarie.

Cele patru blocuri vor avea parter și două etaje, iar apartamentele vor fi destinate închirierii de către tineri prin Agenția Națională pentru Locuințe. Lucrările vor dura, conform contractului, 20 de luni de la ordinul de începere a lucrărilor. Așadar, la finalul toamnei anului 2020, cele patru blocuri ar trebui să fie gata. Contractul are o valoare estimată de 13 milioane de lei fără TVA, din care 370.000 lei servicii de proiectare inclusiv verificare și 12.500.00 lei lucrări de construcții-montaj.

La cele patru blocuri contribuie și Consiliul Județean Timiș. „Lucrările tehnico-edilitare aferente investiției sunt suportate de către Consiliul Județean Timiș, din bugetul propriu. De asemenea, terenul necesar a fost pus la dispoziție de către instituția pe care o reprezint”, a declarat Călin Dobra, pe pagina sa oficială de Facebook.

Blocurile vor fi echipate cu centrale termice în condensație cu kit de evacuare, pentru asigurarea apei calde menajere și a încălzirii. Suprafața totală pusă la dispoziție este de 7.505 mp.