Puşcărie pe viaţă pentru crima de la „Riviera” sau achitare?! Dezvăluiri uluitoare la ultimul termen?!

La Tribunalul Caraş-Severin s-ar putea consuma astăzi ultimul termen al procesului în care afaceristul arădean Adrian Buleu este judecat pentru că şi-ar fi ucis asociatul, pe Abel Apostol, după care i-ar fi ascuns cadavrul într-un loc încă necunoscut.

Sentinţa instanţei cărăşene a fost amânată deoacere avocaţii familiei Apostol au cerut schimbarea încadrării juridice a faptelor de care este acuzat Adrian Buleu din omor în omor calificat, aducând în discuţie premeditarea şi interesul material. Dacă instanţa va admite această solicitare, atunci limitele de pedeapsă se schimbă dramatic, în sensul că, dacă va fi găsit vinovat, Buleu ar putea primi o condamnare pe viaţă. Apărătorii inculpatului nici nu vor să audă o astfel de ipoteză şi susţin că, dacă nu există un cadavru, nu se poate vorbi de cruzime sau de premeditare. „Din punctul meu de vedere este o cerere nefondată, din nicio probă a dosarului nu rezultă premeditarea infracţiunii de omor. Dacă titularul acţiunii penale nu cere asta, este greu să ceară partea vătămată. Nu că ar fi inadminisbilă cererea, dar e foarte greu”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

Inculpatul şi-a susţinut în permanenţă nevinovăţia, ba mai mult, la cea mai recentă prezenţă a lui într-o sală de judecată, la Curtea de Apel Timişoara, le-a mărturisit jurnaliştilor că ştie cine a comis crima, dar că se teme pentru viaţa lui şi a familiei sale şi de asta nu poate vorbi. Va rupe tăcerea Adrian Buleu sau va risca ani grei de puşcărie?! Răspunsul îl vom afla astăzi. Alina Buleu bagă mâna în foc pentru nevinovoţia soţului ei, în timp ce familia Apostol e convinsă că Adrian Buleu a comis crima cu premeditare.

 

CITEŞTE ŞI: 

Adrian Buleu: „Nu eu am făcut crima, dar ştiu cine l-a omorât pe Abel Apostol!”

Dispariţia afaceristului arădean de la „Riviera” este o înscenare! Nu e nicio asemănare între cazurile Cristian Cioacă şi Adrian Buleu!

VIDEO: Adrian Buleu: “Risc foarte mulți ani pentru o faptă pe care nu am comis-o!”

Suspectul crimei de la ,,Riviera” vrea să fie judecat la fel ca poliţistul Cristian Cioacă!

Ucigaşul afaceristului arădean Abel Apostol, pregătit să fugă din ţară şi să-şi schimbe identitatea!

 

foto: arq.ro