Dispariţia afaceristului arădean de la „Riviera” este o înscenare! Nu e nicio asemănare între cazurile Cristian Cioacă şi Adrian Buleu!

Afirmaţiile sunt făcute de Alina Buleu, soţia celui acuzat de crimă, şi vin înaintea termenului de astăzi, de la Tribunalul Caraş-Severin, care ar putea fi şi ultimul înaintea pronunţării sentinţei.

Soţia lui Adrian Buleu a rupt tăcerea cu privire la dispariţia partenerului de afaceri al soţului său, Adrian, care se află în arest preventiv sub acuzaţia de omor. Acuzată şi ea de familia Apostol că ar fi implicată într-un fel sau altul în această poveste, Alina Buleu s-a hotărât să facă anumite dezvăluiri. „În primul rând, mă deranjează că sunt tot felul de minciuni, care se fac pentru a dirija opinia publică spre o anumită impresie. După dispariţia lui Abel, fiul său a continuat activitatea la firmă şi în fiecare weekend organiza petreceri, petreceri care până atunci nu le-am organizat niciodată. Mă refer la petreceri cu 200-300 de oameni, cu DJ, dansatoare. Firma are acum curentul tăiat şi datorii peste tot. Pe mine m-au făcut în toate felurile. Îi dau în judecată, sunt foarte multe minciuni pe care le-au spus”, a declarat aceasta pentru expressdebanat.ro.

Abel trăieşte!

Soţia inculpatului este aproape convinsă că Abel Apostol trăieşte şi are mai multe argumente în acest sens: „Sunt mai tristă eu şi mai îngândurată decât familia lui Abel. E o aparenţă pentru instanţă şi pentru presă, în realitate nu sunt deloc afectaţi. Foarte multă lume spune că Abel ar fi plecat, că avea foarte multe datorii. Poate e plecat sub o altă identitate. Mă gândesc la un scenariu, pentru că atâta distracţie şi voie bună ar putea fi justificate de faptul că ei ştiu unde se află Abel. Nu se înţelegeau ei atât de bine precum arată, dar nu poţi să nu fii afectat deloc dacă ştii că Abel nu mai este. Ei se comportă ca şi cum ştiu sigur că Abel trăieşte. Sunt şi mulţi prieteni de-ai lor care cred în varianta asta”.

Anchetă dirijată

Alina Buleu a vorbit pentru Express de Banat şi despre soţul ei, pe care îl consideră nevinovat. „Nu aveam ce împărţi cu familia Apostol, aşa cum se tot insinuează, deoarece contractele noastre expirau în luna iunie, iar Abel a dispărut în mai. Se organiza licitaţie, nu aveam ce împărţi, nu aveam pentru ce să ne certăm. Nu cred că soţul meu e implicat în vreun fel, tocmai de asta îl şi susţin. Se face o presiune ca să fie cineva vinovat, nu se doreşte să se găsească eventualul făptuitor. În dosar sunt multe exagerări. Abel avea tot felul de întâlniri şi anturaje dubioase. Nu iau în calcul varianta condamnării soţului meu. Acest caz nu seamănă deloc cu cel al Elodiei, deşi avocatul lor tot aduce asta în discuţie. Dumnezeu va face lumină până la urmă”, a mai afirmat soţia lui Adrian Buleu.