FOTO/VIDEO: Pomi căzuți, străzi blocate și trafic dat peste cap!

O rupere puternică de nori a declanșat un adevărat haos în Reșița. Străzile municipiului s-au transformat în doar câteva minute în piscine, traficul pe principalele artere fiind aproape imposibil din cauza șiroaielor repezi de apă.

Update 20:00

Reprezentanții ISU Semenic au fost bombardați cu zeci de apeluri pe numărul de urgențe 112, referitor la mai multe străzi inundate atât în Reșița, cât și în Caransebeș şi Oravița. Din primele date ale autorităților competente potopul a făcut ravagii în mai multe localități din județ. Vijeliile și inundațiile din această după-amiază au dat bătăi de cap și locuitorilor din Bozovici și Anina.

Doar de câteva minute a fost nevoie pentru ca întregul oraș să fie practic măturat. Apa a luat locul mașinilor pe străzi, iar vijelia a rupt tot ce-a găsit în cale. În urma potopului, întregul oraș este sub ape, iar daunele sunt însemnate.

YouTube video

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645309827716″]

Lunca Pomostului și zona Universității ,,Eftimie Murgu” sunt inundate complet, apa ajungând chiar la o adâncime de peste jumătate de metru. Nici zona centrală nu a scăpat de furtuna puternică. Mai mulți copaci de pe marginea drumului au fost făcuți una cu pământul, iar principalele artere de trafic au fost complet blocate.

YouTube video

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645351899702″]

Mai mult decât atât, rafalele de vânt au făcut probleme și la cablurile de electricitate, asta după ce mai mulți copaci au căzut peste ele. De asemenea, mai multe autoturisme au fost distruse complet după ce vijelia a pus la pământ arborii sub care erau parcate.

Chiar dacă furtuna devastatoare a trecut, haosul general abia a fost declanșat. Atât pietonii, cât și șoferii au nervii întinși la maximum, iar  străzile sunt de nerecunoscut.

Rămâi cu Express de Banat! Revenim cu galerie foto și video!

 

tmc 640