Pensionarii își pot ridica biletele de tratament!

Ca în fiecare an, asigurații și pensionarii cărășeni pot beneficia de  bilete pentru tratament balnear.  Acordarea acestor prestații pentru tratament se face în limita numărului de locuri asigurate.

Asigurații și pensionarii  sistemului public de pensii pot beneficia de tratament balnear fie gratuit, fie cu o contribuție financiară din partea beneficiarului. Astfel, pensionarii care suferă de invaliditate se vor bucura gratis de biletele de tratament în cadrul programului de recuperare întocmit de medicul expert.

Durata tratamentului balnear este de până la 18 zile, iar pentru acest an au fost deja înregistrate la Casa Județeană de Pensii peste 3.500 de cereri. Cu toate acestea, din partea CNPP a fost alocat județului Caraș-Severin un număr de doar 2.500 de astfel de bilete de tratament, acestea urmând să fie repartizate pe cele 19 serii de trimitere.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Cererile pentru obținerea unui bilet de tratament trebuie completate numai pe formularul aprobat și apoi depuse la sediul CJP din municipiul Reșița. Depunerea acestora se face cu cel puțin 30 de zile înainte primei luni din perioada pentru care se solicită biletul de tratament. Mai mult, prin cererea depusă, solicitantul își poate alege singur trei variante din stațiunile puse la dispoziție.

Foto: desteptarea.ro

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/