Primul test pe banca CSM-ului!

CS Metalul Reșița va evolua mâine, cu începere de la ora 11:00, pe stadionul Mircea Chivu, împotriva formației Minerul Motru, echipă clasată pe locul nouă, acumulând trei puncte din victoria cu cei de la Mioveni, scor 4-0.

Reșițenii vin după o înfrângere în Cupa României, împotriva celor de la FC Vaslui, și o victorie surprinzătoare obținută în Bănie, cu Craiova primăriței Olguța. Meciul de sâmbătă va fi primul meci al rosso–nerilor cu Marian Pană pe banca tehnică. În conferința organizată joi, antrenorul reșițenilor a afirmat faptul că va fi un meci destul de dificil, însă are încredere mare în elevii lui: ,,Adversarul de sâmbătă are o caracteristică clară, o echipă așa, pe calapodul fostului jucător Nanu. Cu siguranță va fi un adversar care va alerga foarte mult și se va dărui total în teren. Eu sper și am convingerea că dacă jucătorii noștri vor fi capacitați la maximum vor putea face diferența, bineînțeles având la bază acea dăruire de care au dat dovadă la Craiova și să dea totul din punct de vedere fizic în teren. Avem ceva probleme, dar nu vreau să dau nume, sunt minore, mai mult oboseală acumulată după jocul de la Craiova. Sperăm să recuperăm jucătorii care au ceva probleme, și sâmbătă să fie în teren. Important e ca noi să ne concentrăm pe lucrurile oficiale, campionatul, să confirmăm jocul de la Craiova și fiecare jucător să îl confirme.”

I-a felicitat pe cei care au făcut deplasarea la Vaslui

Antrenorul Pană a ținut să le mulțumească și să-i felicite pe cei care au jucat în cupă marţi, împotriva unui adversar important din prima ligă fotbalistică: ,,Vreau să îi felicit pe cei care au fost la Vaslui, la meciul de cupă, pentru că au avut o evoluție bună, am făcut treaba așa, în ideea de a menaja jucătorii care au jucat la Craiova, într-un efort extraordinar. Cei care au fost sunt rezervele de la Craiova, asta nu înseamnă că ei au statutul de rezervă, ei sunt jucători care pot intra foarte bine în prima echipă, să nu se înțeleagă greșit că la Craiova a fost un singur meci. Ei au fost rezerve desemnate la meciul acela, le-am promis că o să țin cont de evoluția lor și vor avea șansa să intre în prima echipă. Sunt câțiva jucători buni acolo, am ținut legătura și cu cineva din stafful celor de la Vaslui și chiar au fost felicitați și le-a plăcut. Și dacă am fi venit cu prima echipă cu siguranță ar fi jucat și ei, pentru că erau pregătiți”.

Simte autoritățile alături de echipă!

Noul antrenor al ,,Milanului” din Banat se simte foarte bine la Reșița, deși a venit doar de cinci zile în oraș. Simte, totodată, sprijinul autorităților locale și județene: ,,Toată conducerea orașului, împreună cu Primăria, Consiliul Județean sunt conectați, tot orașul e conectat și mie îmi place foarte mult să antrenez undeva unde văd că oamenii doresc să aibă echipă de fotbal. Din punctul meu de vedere, un oraș care are o echipă de fotbal bună trăiește altfel. E un lucru extraordinar și pentru cei mai în vârstă, dar și pentru copiii care au o motivație”.

Marian Pană a menționat în final că se va hotărî după meciul cu Motru asupra colaboratorilor: ,, M-am gândit la colaboratori, aștept să treacă meciul cu Motru și apoi voi lua o decizie. Important e să fim eficienți, nu are rost să aduc pe cineva doar de dragul de a aduce”.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Dar, mataluta, domn antrenor nou venit la echipa, de ce n-ai fost la Vaslui sa-i vezi evoluand pe juniorii lui Dan Potoceanu, evolutie pe care ai laudat-o apoi, fara sa fii fost de fata, din parerile adversarilor vasluieni! !! Sa vedem cati dintre jucatorii resiteni vor fi prezenti in meciurile Metalului din liga a 2-a?

  2. Alina says:

    Hai Metalul!!!