Ghinionul îl urmărește pe prietenul lui Hauptmann! Mașina lui Budaci, făcută praf!

Una dintre victimele accidentului care a șocat o țară întreagă, pe drumul ce leagă Reșița de Timișoara, pare a fi urmărit de ghinion, după cele petrecute în urmă cu patru ani.

În dimineața zilei de ieri, un tânăr de 20 de ani, aflat la volanul unui BMW, a fost protagonistul unui accident ce a avut loc pe strada Petru Maior, din cartierul reșițean Moroasa. Lipsa de experiență a tânărului, la fel ca și în cazul lui Claudiu Hauptmann, și-a spus cuvântul. Acesta a apăsat prea tare accelerația bolidului, pierzând controlul volanului. A lovit din plin un autoturism parcat regulamentar, acesta din urmă fiind proiectat într-altul parcat, de asemenea, regulamentar. Cele două mașini avariate erau ale victimei accidentului lui Hauptmann.

Verdictul a fost clar: cele două mașini parcate regulamentar au fost făcute praf, iar BMW-ul tânărului, la rândul lui, avariat serios. Șoferul nu și-a pierdut cumpătul, deși era puțin lovit la cap, și a sunat imediat la 112, recunoscându-și vina. Proprietarul celor două mașini, Cristian Budaci, a ajuns la o înțelegere pe cale amiabilă cu tânărul șofer.

A gonit nebunește spre moarte

În urmă cu patru ani, Claudiu Hauptmann a provocat cel mai cumplit accident produs pe șoselele din Banat. Acesta a vrut să depășească o coloană de mașini, în timp ce se îndrepta spre Timișoara, însă Peugeotul său s-a ciocnit frontal cu o altă mașină care circula regulamentar. În urma impactului au murit șase persoane. Budaci se afla în mașină cu Hauptmann și a fost grav rănit. Două tinere și-au pierdut viața, dar și alte patru persoane care se aflau în autoturismul în care tânărul a intrat în plin.

Condamnat la cinci ani de închisoare de Judecătoria Deta, Claudiu Hauptmann şi avocaţii acestuia au sperat într-o sentinţă mai blândă a instanţei de recurs. Nu a fost deloc aşa, pentru că magistraţii de la Curtea de Apel Timişoara au considerat corectă pedeapsa de cinci ani de puşcărie. În plus, Claudiu Hauptmann a fost obligat să le plătească părţilor civile, şase la număr, câte 75.000 de euro. Hauptmann poate ieşi de după gratii mai devreme de cinci ani. Dacă va avea un comportament exemplar în Penitenciarul Timişoara, el va putea fi eliberat în ceva mai mult de trei ani.

Comments

 1. fixfotopics says:

  bah ciuciureanule tu esti cam idiot. de
  ce nu scrii si de mecanicul care i-a schimbat cauciucul lui Hauptmann cand a
  avut pana si o facut diaree? si cine o fost la pompa cand a facut plinul? la tine in cap e defectul fluturelui bah, daca crezi
  ca daca Budaciu nu era acu patru ani in masina lu Macelaru Carnagiu acum nu-i busea anonimu masina. cine a fost idiotu care nu a stiut sa mearga drept? scrie bah despre ce s-a intamplat ieri, bah ghionionistule. ia exemplu de aici http://www.infocs.ro/exclusiv-video-a-luat-masinile-la-rand-ca-pe-popice-accident-in-serie-cu-bmw-pe-strada-petru-maior/ firea-ti ai draq de ziaristii lu peste prajit

 2. Gogu says:

  este vb despre altcineva implicat in accident dati informatii eronate sunteti de toata jena lasati-va de jurnalism

 3. Alina says:

  Tu nu sti sa citesti? Citeste cu atentie si apoi iti dai seama.

 4. sec says:

  si voi si infocs traiti in alt oras 🙂 , accidentul sa produs pe strada Sportului nr 8 ,pina pe Petru Maior mai bei o bere 🙂