Primul live din biroul de pe CD Loga nr. 1. Dominic Fritz: „O să vină vremuri grele, o să iau niște decizii care nu o să ne facă pe toți fericiți”

În prima intervenție live pe Facebook din biroul pe care îl ocupă, noul primar al Timișoarei le-a prezentat prietenilor virtuali spațiul în care își desfășoară activitatea și a rezumat cum a decurs ziua după ceremonia de învestitură. Primele concluzii: birouri foarte mici, destul de mulți oameni, „e clar că trebuie să eficientizăm un pic lucrurile aici”

Dominic Fritz a intrat în direct pe pagina de socializare vineri, după ora 19, precizând că la acea oră era singur în primărie. „Am trimis echipa mea acasă și oamenii de aici, cred că mai este un polițist local la intrare (…) Se aud ciorile foarte tare de afară. Am vrut să vă arăt foarte scurt biroul meu. Afară la geam efectiv e filarmonica, biroul meu e la colț, la celălalt colț spre Catedrală.”, a spus Fritz.

CITEȘTE ȘI: Dominic Fritz, învestit primar al Timișoarei: „Veți avea în mine un partener intransigent, care nu tolerează șmecheria, dar cu brațe larg deschise pentru colaborare”

Noul primar al Timișoarei a făcut cunoștință cu noii colegi și a concluzionat că activitatea administrației trebuie eficientizată. „Efectiv am intrat în fiecare birou, încă sunt oameni care nu au văzut primarul. Am simțit cumva o curiozitate, poate la unii și o mică teamă, cum va fi cu noul șef, dacă oare o să dau afară pe cineva, dar în general am rămas plăcut surprins de deschiderea viitorilor colegi. E o situație de spațiu ce m-a surprins. Sunt birouri foarte, foarte mici, unde stau destul de mulți oameni. Probabil, în viitor va trebui să găsim mai multe spații pentru primărie sau să reducem un pic din personal. Vedem după o analiză, un audit și așa mai departe.”, a spus Fritz.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Noul primar spune că în primărie lucrează 600 de angajați, pe care abia așteaptă să îi cunoască, însă „e clar că trebuie să eficientizăm un pic lucrurile aici.” 

La finalul live-ului, Fritz a precizat că „o să vină vremuri grele, o să iau niște decizii care nu o să ne facă pe toți fericiți, dar nu m-ați votat ca să stau în acest birou frumos, ci să conduc orașul, chiar dacă asta presupune niște decizii dificile.”

CITEȘTE ȘI: Prima zi a lui Dominic Fritz în calitate de primar: „Acum chiar mă apuc de treabă”

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/