Primarul Stepanescu s-a convins: Express de Banat are dreptate!

explo 1000x200

Edilul-şef al Reşiţei şi-a trimis subalternii să verifice cele publicate de Express de Banat cu privire la SC Clubul Sportiv Metalul Reşiţa SA şi s-a convins că informaţiile şi fotografiile au fost reale sută la sută.

Prezent în emisiunea sportivă ,,În prelungiri”, de la TVR, Mihai Stepanescu lăsase să se înţeleagă faptul că Express de Banat a prezentat altceva decât realitatea. Într-un final, a ales să facă o verificare la faţa locului şi să revină cu un drept la replică, pe care îl prezentăm mai jos, exact aşa cum a fost trimis de la Cabinetul Primarului.

,,În urma verificărilor efectuate de responsabili ai Primăriei Municipiului Reşiţa, spaţiul la care se face referire în articol este închiriat societăţii comerciale-SC Club Sportiv Metalul Reşiţa SA- pe o perioadă de un an, începând din 25 iulie 2013, fiind prelungit prin act adiţional până în 25.07.2015.

Precizăm că la camera 409, de la etajul IV, din Blocul 800 figurează doar sediul social al societăţii amintite anterior, activitatea desfăşurându-se la stadionul din Valea Domanului.

Conform contractului de închiriere, chiriaşul are obligaţia de a solicita, în scris, proprietarului, aviz prealabil pentru orice modificare intervenită în specificul activităţii ce urmează a se desfăşura. Totodată, chiriaşul are obligaţia de a efectua la timp şi în bune condiţii lucrările de întreţinere şi reparaţii la suprafeţele deţinute în exclusivitate (zugrăveli şi vopsitorii interioare, repararea, înlocuirea şi vopsirea tâmplăriei, inclusiv a feroneriei, pervazurilor, tocurilor, pardoselilor, înlocuirea geamurilor sparte, amenajări interioare, reparaţii la instalaţiile termice şi electrice interioare etc.)

Menţionăm că din cauza neplăţii energiei electrice aferente cotei părţi, precum şi a faptului că unii dintre chiriaşi au realizat improvizaţii la instalaţia electrică de pe hol, Asociaţia de proprietari a Blocului 800 a luat măsura dezafectării reţelei electrice de pe hol până la plata datoriilor acumulate de către chiriaşi.

În paralel cu aceste acţiuni, Primăria Municipiului Reşiţa a notificat toţi chiriaşii să respecte prevederile din contractele de închiriere, în caz contrar vor fi evacuaţi, conform procedurilor legale în vigoare. Precizăm că administraţia publică locală a transmis notificări către cinci chiriaşi rău-platnici dintre care doi au achitat chiria, ceilalţi trei urmând a fi evacuaţi potrivit unor sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile. Totodată, chiriaşii care au depozitat bunuri pe holul etajului IV au fost somaţi să le ridice, lucru care s-a şi întâmplat în cursul zilei de 25 noiembrie 2014.

Cu privire la Adunarea Generală a Acţionarilor, programată iniţial a se desfăşura în data de 13 noiembrie 2014, la ora 13:00, la stadionul din Valea Domanului, de comun acord s-a stabilit, în ultimul moment, ca aceasta să aibă loc într-o sală a primăriei.

Pe viitor, pentru o informare corectă şi echidistantă a opiniei publice, respectând deontologia profesională, Primăria Municipiului Reşiţa îşi exprimă încrederea că va fi consultată pentru a i se solicita un punct de vedere avizat, având în vedere că activitatea fotbalistică din Valea Domanului are nevoie de susţinere unitară şi de promovare corectă în mass-media”.

 

CITEŞTE ŞI: Cine pe cine minte?! Mizeria de la Metalul, ascunsă sub preş de primarul Stepanescu!

Metalul Reşița, în beznă, jeg şi miros insuportabil!

Comments

 1. nic says:

  DANI STANCIU NU MINTE NICIODATA ,hai aparatori de drept ai primarului ceretiva scuze in genunchi .

 2. ghita says:

  nic,invata limba romana!!!

 3. dori says:

  stepanescu este singurul care sustine echipa si pentru asta merita tot respectul.cand foarte multe cluburi se prabusesc,Metalu este in urcare.multumim domn primar !

 4. REsiTA GRN says:

  Vrem demisia jegului adica (oprita)
  Sa vedem cat va mai sta pe banca de le meciu cu mioveni am sa vin la fiecare meci numa pentru oprita 😉

 5. GRN says:

  GRN alaturi de Daniel Oprita. Jeg e cel ce se da membru GRN.Bafta la Valcea !Hai Metalu !

 6. suporter says:

  Irod< ia-l acasa,poate asa scapam de el!