Cine pe cine minte?! Mizeria de la Metalul, ascunsă sub preş de primarul Stepanescu!

Invitat în studioul TVR Timişoara, la emisiunea sportivă „În prelungiri”, edilul-şef al Reşiţei a încercat să păcălească opinia publică făcând afirmaţii neadevărate şi defăimătoare la adresa unora dintre jurnaliştii din presa locală.

Ziarele online Express de Banat şi Argument şi televiziunea Banat TV au prezentat în urmă cu câteva zile imagini de la sediul SC Clubul Sportiv Metalul Reşiţa SA, situat în Reşiţa, Strada Petru Maior Nr.2, Etaj IV, camera 409, mai exact într-una din camerele de la etajul patru al Blocului 800. Imaginile respective au ajuns să fie preluate şi de cele mai importante ziare de sport din România, Prosport şi Gazeta Sporturilor, pentru că nicăieri jurnaliştii sportivi nu au mai găsit aşa ceva: mizerie, miros insuportabil, o uşă care abia se ţine în balamale, un hol insalubru şi fără iluminat electric. Un corp de clădire serios afectat de un incendiu, pe care sunt aruncate tot felul de vechituri, mobilă, frigidere, maşini de spălat şi cine mai ştie ce.

Mai mult decât evident!

Faptul că acolo este sediul SC Clubul Sportiv Metalul Reşiţa SA a fost confirmat de o mulţime de plicuri, venite chiar de la Federaţia Română de Fotbal, şi avize poştale care aveau trecută la destinatar exact adresa respectivă. Aceeaşi adresă care apare în actele oficiale de la Registrului Comerţului, dar şi în documente ce poartă semnătura primarului Mihai Stepanescu. Mai mult decât atât, Jean Turmacu, reprezentantul SC Clubul Sportiv Metalul Reşiţa SA, a precizat chiar în ziua în care au fost surprinse imaginile că pentru acel aşa-zis birou a fost prelungit contractul de închiriere pe încă un an!

cs metalul resita

cs metalul resitaAsta da respect!

În emisiunea TV moderată de Florin Mihoc, edilul-şef al Reşiţei a denaturat adevărul, lăsând să se înţeleagă faptul că imaginile publicate de Express de Banat, Argument şi Banat TV nu ar fi fost luate de la sediul SC Clubul Sportiv Metalul Reşiţa SA.  „Avem doi, eu ştiu, să le spun gazetari, eu respect reprezentanţii mass-mediei, sută la sută, sau până la un punct, pe cei doi îi respect până la un punct. De ce?! Era Adunarea Acţionarilor şi nu se ştia unde se ţine de către dânşii, mă rog, fără să întrebe. Adunarea s-a făcut fără a anunţa presa, mass-media, cred că şi la Timişoara aşa se face. Faci comunicat de presă cu ce hotărâri s-au luat, dar doi din ăştia, aşa mai aparte, s-au dus la o Direcţie de Administrare a Patrimoniului şi au făcut o poză acolo pe un culoar, bineînţeles, luminile erau stinse şi de acolo a ieşit eu ştiu ce mare articol din ăsta negativ”, a afirmat Mihai Stepanescu.

CITEŞTE ŞI: Metalul Reşița, în beznă, jeg şi miros insuportabil!

A încurcat etajele!

Birourile Direcţiei pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat al municipiului Reşiţa le-am găsit la etajul trei şi tocmai de acolo am fost trimişi un etaj mai sus, chiar de către angajaţii serviciului de care vorbea primarul Stepanescu în studioul TVR. Că biroul unde figurează sediul SC Clubul Sportiv Metalul Reşiţa SA aparţine de Direcţia de Patrimoniu e foarte posibil, însă fotografiile şi imaginile video sunt exact de la etajul patru, de la camera 409 şi nu din altă parte, aşa cum a lăsat să se înţeleagă primarul Stepanescu. Imaginile respective nu sunt inventate, sunt pur şi simplu realitatea de la faţa locului. Luminile nu erau stinse, ci efectiv nu exista iluminat electric! Mai mult decât atât, dacă Direcţia de Patrimoniu ar funcţiona în acele condiţii, aşa cum a insinuat edilul-şef, ar fi şi mai grav!

14 (1)

cs metalul resitaOfsaid mare!

În finalul emisiunii de la TVR, Mihai Stepanescu a recunoscut cu gura lui că vorbeşte în necunoştinţă de cauză. „În orice caz, adunarea a avut loc la stadion, din câte ştiu eu, şi urma să se facă acel comunicat de presă. Dar dânşii au luat-o înainte şi, mă rog, iar cei doi, dacă o să căutaţi, o să-i găsiţi, sunt angajaţi la un alt club, nu Reşiţa, şi nu Timişoara, din Divizia B”, a afirmat primarul. Legat de Adunarea Generală, e într-o gravă eroare, chiar cel care a convocat-o, Jean Turmacu, declarându-ne în ziua respectivă că s-a ţinut la Primăria Reşiţa. Deci, nu la stadion, aşa cum ştie primarul! De fapt, jurnaliştii care s-au dus iniţial la Stadionul „Mircea Chivu” pentru acea Adunare Generală au fost direcţionaţi de către Adi Ciocan (n.r. – coordonatorul CSM Şcolar Reşiţa) spre Blocul 800. În ofsaid mare e şi atunci când vorbeşte de jurnalişti angajaţi la alte cluburi. Aşa stând lucrurile, e posibil, totuşi, ca primarul Reşiţei să nu fi avut intenţia de a defăima jurnaliştii şi de a-i acuza că au prezentat imagini ce nu reflectă realitatea. Pur şi simplu, e posibil să nu fi călcat niciodată pe la etajul patru al Blocului 800, pe la sediul SC Clubul Sportiv Metalul Reşiţa SA, şi să fi fost dus de nas de oamenii din subordine, ceea ce nu ar fi pentru prima dată. Indiferent care ar fi explicaţiile, primarul Stepanescu şi Consiliul Local Reşiţa ar trebui să fie mai atenţi pe mâna cui dau banii publici sub pretextul unui fotbal de performanţă. Nu de alta, dar altfel de penibil şi ridicol nu scăpăm prea repede din Valea Domanului!

Vezi aici declaraţiile primarului Stepanescu în cadrul emisiunii ,,În prelungiri”!

stepanescu in prelungiri

Comments

 1. dori says:

  Stanciule nu esti angajatul FC Caransebes ? primarul nu minte cand spune ca tu ei banii publici ai gugulanilor.Activitatea clubului nu se desfasoara in acel sediu,asa ca esti un mare mincinos.

 2. petru says:

  Nu este atat de important sediul.E important sa ne batem la promovare daca mai sint sanse reale.Asta conteza cel mai mult si nu discutiile sterile pe fondul nemultumirilor de tot felul .Hai Metalu cu promovarea ca inca mai e posibil.

 3. dori says:

  HAI METALU !

 4. Silviu says:

  Hai Resita !

 5. Edi says:

  Intrebarea mea e ca nu ma intereseaza sediu ,nesediu unde e daca e, dar, nu e suspect ca de o perioada relativ scurta e un prea mare interes ptr aceasta echipa, bani foarte multi, performante deloc, dar investim ca si in echipa de handbal, macar aia au avut performante. Deci, ne poate spune domnul Stepanescu ce sume investeste in fotbalul din Resita din bani publici fara nicio sansa de a mai avea vreodata o echipa competitiva in Resita?
  Oare ,asa retoric nu e o spalare de bani publici acolo ? DIICOTL si DNA-ul sper sa nu doarma.

 6. suporter says:

  Nu cunoasteti stilul securisto-lemnos al individului care suspecteaza pe toata lumea,incearca sa aiba umor smecheresc,le stie pe toate si se poarta ca un stapan de sclavi?

 7. rosca says:

  edi ,care bani fparte multi ? timisoara are de 10 ori buget mai mare ca noi , mioveniul si campina au de 1 milion de euro bugete .noi 300 de mii.deci care bani multi ? pacat ca vorbiti aiurea si pe asemnea comenturi prostesti, nu mai baga nimeni bani in fotbal.daca ramanem fara echipa o sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.am mai stat noi fara echipa ani in sir pentru uni carcotasi ca voi.rusine !

 8. Anonim says:

  Sincer,sunteti penibili!!!In locul vostru as tine capul plecat in fata domnului Mihai Stepanescu,care e singurul care sustine echipa cu adevarat.Daca sunteti in necunostiinta de cauza si nu cunoasteti decat informatii culese din noroi,ar fi bine sa stati naibii in banca voastra!De oameni frustrati si mancatori de rahat e satula lumea!What goes around comes around,in traducere pt voi penibililor,roata vi se va intoarce,ca doar e un Dumnezeu sus pt toata lumea!Pacat,ca lumea asta e plina de analfabeti si de oameni care promoveaza rautatea!

 9. GRN says:

  ai mare dreptate ANONIMULE

 10. REsiTA GRN says:

  Jos cu gunoiu de Oprita
  Sa ne lase un antrenor care se ia de suporteri proriei echipe nu este de cat un gunoi
  Sa nu uite ca la infrangerea cu o etapa in urma suporteri de la tribuna 1 il incurajau si ii strigau numele
  El a devenit antrenor datorita Resitei
  Oprita esti un jeg , auzi la el cica mai bine joaca echipa fara suporteri =))
  ma face sa rad , cate puncte a adus din deplasare si cate a strans in fata proprilor suporteri
  Si mai o chiestie pe unele stadioane am fost noi mai multi in deplasare de cat gazdele

 11. COL says:

  STANCIU DANI NU MINTE NICIODATA . atit doar ca lui Stepanescu nu ia picat bine si cum ii place lui sa faca. jigneste pe toata lumea.mai mult de cit atit nu avea Stepanescu ce sa caute la aceasta emisiune de sport .acolo trebuia sa mearga oameni de specialitate .

 12. SILVIU says:

  Domnule primar la emisiunea sportiva cu profil FOTBAL dumneavoastra va laudati cu CARATE .BOX .K1 . pai sa le luam pe rind.; CARATE NU SINT DECIT OAMENI CARE VA TIN SPATELE LA CITE UN MECI DE FOTBAL .DE EXEMPLU RESITA =C-BES .BOX A-TI VORBIT DIN AMINTIRI . K1 -A=TI MINCAT BANI COMUNITATI V-ATI FACUT IMAGINE TOATA LUMEA A VAZUT ASTA .INTR-UN CUVINT V-ATI BATUT JOC DE SPORTUL NUMIT REGE, FOTBALUL .

 13. CICIU says:

  BRAVO DANI NUMAI SA ITI TINA DUMNEZEU NARAVUL .

 14. CICIU says:

  Pentru ANONOM se spune ca daca semeni vint culegi ploaie ,e cam asa si cu Stepi al TAU asa ca nu mai incerca sa jignesti oameni care pun suflet chiar si la echipa asta care ba este a RESITEI ba nu este a RESITEI, intr-un cuvint oameni se bucura si de asta . nu mergem toti cu mic cu mare la dansuri la cinema DACIA

 15. Razvan says:

  De bine, de rau, primarul Mihai Stepanescu incearca sa sustina un sport care a adus renume municipiului Resita si sa incurajeze niste tineri sa performeze. Dar, se pare ca orice actiune a primariei e terfelita de unii care doar stau pe margine. Atunci, propun sa nu mai facem nimic pana ajungem sa ne inecam in r…t.

 16. drujba ion says:

  sa ma p… pe fotbalul vostru din bani publici adica si ai mei ,dati dracu de macare la oameni nacajiti si nu mai cheltuiti bani publici cu un fotbal care nu are nici un viitor !!!!!!!!

 17. alina says:

  sintem deja in r…t pina in git Razvane nimeni nu terfeleste sint doar niste reactii la ce se intimpla in fotbalul Resitean .si nu MIHAI STEPANESCU trebuie sa sustina sportul in general sint sau exista buget pentru toate ramurile. se inparte in functie de performante si restul. oameni competenti pusi sa faca cinste acestui oras sau daca gresesc sa fie trasi la raspundere nu prafuri in ochii comunitati .raul fotbalului RESITEAN este exact omul pe care tu il venerezi.

 18. Razvan says:

  Eu sunt alt Razvan , care condamna toate actiunile mizerabile de a arunca bani publici pe geam degeaba ca sa satisfaca pofta de asa zis fotbal a unor indivizi carora le este foarte greu sa plateasca un bilet la un meci! ” incerc sa nu jignesc “Prefer ca acesti bani , cat de putini , sa mearga in investitii publice , intr-un efort a ” minunatilor ” conducatori ai urbei de a a duce investitori pentru a oferi locuri de munca , apoi discutam si de fotbal , cand reusiti sa aveti un buget sanatos. M-am saturat de PSD-isti si de stilul lor bolnav de a se folosi de oameni ” saraci cu duhul ” . Domnule Stepanescu , muncim si noi ceva?

 19. dori says:

  in afara de ultimul razvan ,in afara de grn ,anonim si fuchs ,toti ceilalti sunt penibilul de NICU BELCEA .nu mai scrie sub diverse pseudomine ca se stie ca tu esti ba nicule.

 20. suporter says:

  Dori,vezi ca mai are mandria resitenilor un cm patrat ,liber la ..lins!Asta pt. ca te pricepi la comentarii si esti …impartial!!