Minus 25 la sută! Reduceri salariale şi liste cu disponibilizaţi!

FC Caransebeş a ajuns la a opta înfrângere consecutivă în Liga a II-a după 1-2 pe terenul Unirii Tărlungeni şi abia aşteaptă intrarea în vacanţă, care va aduce multe schimbări la echipă, după cum anunţă conducerea clubului.

Gugulanii şi-au bătut joc de o sumedenie de ocazii în deplasarea de la Tărlungeni şi asta i-a costat scump. S-au întors fără niciun punct de pe terenul uneia dintre formaţiile bune ale seriei şi nu-i mai pot convinge pe oficialii clubului să renunţe la sancţiunile financiare indiferent de rezultatul ultimului meci al anului, cel cu Poli Timişoara. Înlocuirea lui Sorin Bălu cu Alin Artimon nu a avut, cel puţin deocamdată, efectele dorite. Cel puţin nu în ceea ce priveşte clasamentul. „Din păcate, da, ăsta este adevărul. Domnul Artimon a ştiut care este situaţia echipei, nu are nicio presiune pe el pentru aceste jocuri. Îşi va prelua funcţia cu adevărat şi va răspune pentru rezultate începând cu prima etapă din primăvară. Are încrederea noastră sută la sută şi suntem convinşi că va salva echipa de la retrogradare”, a declarat preşedintele FC Caransebeş, Cosmin Popovici.

Oficialul gugulan a recunoscut că, în pauza de iarnă, la FC Caransebeş vor avea loc serioase schimbări la nivelul lotului de jucători. „Dacă uneori am dat vina şi pe ghinion, acum nu mai putem spune asta, nu e doar ghinion, valoarea individuală a jucătorilor a făcut diferenţa la meciul de la Tărlungeni. Împreună cu conducerea tehnică, după etapa următoare, cea cu Poli, vom face o analiză riguroasă şi vom lua toate măsurile necesare pentru redresarea situaţiei. Sută la sută, vor fi schimbări radicale. Nu vom face rabat de la absolut nimic. Vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a ne atinge scopul. După ultima etapă vom putea discuta mai mult despre eventuale plecări şi veniri”, a precizat Popovici.

Până atunci, cert este că salariile jucătorilor au fost reduse cu 25 la sută pe luna noiembrie. „Ne bucurăm de sprijinul finanţatorului în continuare, a înţeles situaţia. Jucătorii sunt cu banii la zi, iar în ultimele două luni şi-au primit chiar banii în avans. Acum e normal să aplicăm şi sancţiuni”, a mai spus preşedintele FC Caransebeş.

Comments

  1. alina says:

    fals voi sinteti obisnuiti sa va duca publicul catre victorie !!!!!

  2. calin says:

    care public ? ala din balta ..no!!!!

  3. LuxPhotoFuchs says:

    Jucătorul sătul e leneş şi fudul, cel ţinut înfometat este din start ambiţionat….