Primarul corupt și bătăuș de la Domașnea, condamnat definitiv! E doar o chestiune de zile până își pierde mandatul!

Petru Lorinț, edilul-șef care și-a băgat un consătean în spital, dar care a fost găsit vinovat și pentru comiterea unor fapte de corupție, pe care le-a și recunoscut cu seninătate, e obligat să renunțe la funcția publică! A scăpat în schimb de pușcărie!

Primarul din Domașnea se înscrie și el pe o lungă listă de edili cărășeni care au fraudat fondurile APIA acordate de Uniunea Europeană pentru întreținerea pășunilor. Petru Lorinț a fost găsit vinovat de comiterea infracțiunilor de folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori în numele ei, în formă continuată, fals intelectual și uz de fals și a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Timișoara la doi ani și nouă luni de închisoare. Pușcăriile sunt supraglomerate, faptele au fost recunoscute, iar Lorinț s-a bucurat de clemența instanțelor de judecată, executarea pedepsei fiindu-i suspendată sub supraveghere. Totuși, primarul corupt trebuie să plece de la conducerea Primăriei Domașnea. Lui i-au fost interzise mai multe drepturi, printre care și cel de a ocupa o funcție publică timp de doi ani. N-ar fi exclus însă să candideze din nou în 2020!

CITEȘTE ȘI:

SENTINȚĂ. Primarul bătăuș din Caraș-Severin, condamnat definitiv!

gif card de energie dacus 1000x100

SENTINȚĂ. Primarul bătăuș din PSD, condamnat la închisoare! Și-a desfigurat un consătean pentru că „el este primar şi el hotărăşte ce face”! [VIDEO]

„Consider această decizie ca fiind una temeinică în sensul în care pentru trei infracțiuni a primit o pedeapsă rezultantă cu suspendare sub supraveghere”, a comentat avocatul Cosmin Bolosin. Imediat după ce la Prefectura Caraș-Severin va ajunge comunicarea sentinței definitive, prefectul Matei Lupu va emite ordinul de încetare a mandatului de primar al comunei Domașnea. În același dosar au fost condamnați și câțiva consilieri locali.

Petru Lorinț este condamnat penal într-un alt dosar, de data asta pentru infracțiuni cu violență, după ce l-a băgat în spital pe un consătean care nu acceptase să i se supună, așa cum fac mai toți cetățenii comunei.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/