UPDATE. Accident cu 6 victime la Caransebeș! O mașină a intrat într-un microbuz!

Stare de alertă la Caransebeș! Un apel care anunța un accident rutier în care a fost implicat un microbuz a mobilizat autoritățile în această după-amiază.

6 oameni la spital și panică de proporții. Acestea sunt urmările unui accident produs în urmă cu aproximativ 2 ore pe Calea Severinului din Caransebeș. Un autoturism a pătruns pe contrasens și a lovit un microbuz în care se aflau 10 persoane.

„O conducătoare auto, care conducea un autoturism din direcția Băile Herculane către centru, a pătruns pe contrasens și a lovit în aripa stângă față un microbuz de 17 locuri în care se aflau 10 persoane. În total, 6 persoane au fost transportate la spitalul din Caransebeș. Diagnosticul, în acest moment, este de răniți ușor. Este posibil ca una dintre ele să fi suferit răni grave”, a declarat, pentru Express de Banat, Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene.

Cauzele pătrunderii mașinii pe contrasens nu au fost încă stabilite. Martorii spun însă că șoferiței i s-ar fi făcut rău la volan. Printre cele 6 victime ajunse la spital se numără și conducătoarea auto, dar și doi minori de 14 și 15 ani care se aflau în microbuz.

Ora 16.45

Se pare că șoferița a suferit răni grave în urma coliziunii cu microbuzul, ea având fractură de stern. Celelalte 5 victime au fost deja externate din spital.