Primarul Aninei, după ceremonia de învestire: „E timpul să ne apucăm de treabă în slujba cetăţenilor, iar adversarii politici să înveţe întâi să piardă când intră într-un joc politic”

Reales să conducă destinele cetățenilor din Anina în următorii patru ani, cu ocazia alegerilor din 27 septembrie, Gheorghe Românu a depus, weekendul trecut, jurământul pentru un nou mandat, la fel și noii consilieri locali, care vor avea drept scop reprezentarea intereselor celor care i-au trimis la masa decizională. Pentru ca lucrurile să funcționeze în parametrii optimi, din punct de vedere administrativ, mai rămâne ca săptămâna aceasta aleșii locali să se pronunțe în privința lui Daniel Danu, politician alături de care actualul primar dorește să cârmuiască urbea în următoarea perioadă.

Deși fostul viceprimar al Aninei, Dorinel Ungureanu, cel care a părăsit barca PNL-ului pentru a-l înfrunta, din partea echipei social-democrate, pe edilul-șef în exercițiu, Gheorghe Românu, cu ocazia alegerilor locale de la finele lui septembrie, a dat de înțeles că frauda de la Brădet a fost cea care a făcut posibilă câștigarea alegerilor de către adversarul său liberal, primarul reînscăunat a ținut să precizeze că nu îl interesează scenariile celor care nu știu să piardă și că e timpul ca cei cărora locuitorii urbei le-au acordat votul încrederii să se pună pe treabă.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Referitor la scenariile care au apărut în spațiul public, pot să vă spun câteva lucruri. În primul rând, într-o secție de votare sunt unsprezece membri, adică un președinte, un vicepreședinte și alți nouă reprezentanți din partea partidelor angrenate în lupta electorală. Astfel, printre ei s-au numărat și reprezentanți PSD care au participat inclusiv la numărătoare. În unele secții, a fost reluată numărătoarea de două, chiar de trei ori. Deci, în momentul când ai semnat procesul verbal în calitate de reprezentant al unui partid într-o secție de votare înseamnă că ești de acord cu rezultatul care s-a obținut acolo. În al doilea rând, cum să votezi cu CNP-ul unei persoane plecate în străinătate?! Acum, cei care se află în secție, se uită la persoana care se prezintă pentru a vota, dacă persoana din fața lor este aceeași cu persoana din buletin, scanează buletinul să vadă dacă datele sunt în regulă și poți participa la vot. Cred că e timpul să ne apucăm de treabă în slujba cetățenilor. Săptămâna aceasta rămâne să facem comisiile și să stabilim viceprimarul. Pe mine nu mă interesează cei care nu știu să piardă. Adversarii politici să învețe întâi să piardă când intră într-un joc politic.”, a explicat primarul orașului Anina, Gheorghe Românu, pentru expressdebanat.ro.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/