Primăria Municipiului Reşiţa recompensează longevitatea!

 

În această perioadă, 10 persoane care au împlinit venerabila vârstă de 90 de ani din municipiul Reşiţa au primit, din partea administraţiei publice locale, un premiu în valoare de 250 de lei.

Asta, după ce încă din 2011 aleșii locali au adoptat o hotărâre în acest sens. Astfel de acţiuni se organizează periodic în semn de respect şi preţuire pentru nonagenarii Reşiţei, se arată în comunicatul de presă transmis de Biroul de Presă al administrației publice locale.

Comments

 1. resitean says:

  Nu inteleg, ce are “specialista” in tehnica si investitii Titiana, cu longevivii din municipiu?Si daca ar fi macar ..apetisanta!Paravane, paravane,Misu esti de milioane!

 2. Razvan says:

  resitene, nu vezi ca poza e mai veche si nu cred ca are legatura cu articolul. tu esti cumva frustrat ca nu te-a bagat in seama Titiana sau ca nu ti-au iesit afacerile ”cinstite” pentru ca ti-a retezat-o Titiana? Eu am avut ocazia sa o cunosc si stiu ca e Om inainte de toate, profesionista si integra. E un castig pentru Primaria Resita. Probabil ca asta deranjeaza pe unii…

 3. vlad tepes says:

  profesionista pe dracu aceasta blonda spalacita intitulata director tehnic.unde se claseaza resita in randul oraselor municipii, bunastarea locuitorilor este influentata si ea de “tehnica” acestui personaj care se da varful de lancie al penalului in libertate

 4. resitean says:

  Razvane, te inteleg numai daca dormi cu ea ,altfel e veche(persoana) si poate daca naufragiez pe o insula pustie si am poza repectiva, imi schimb impresia!La baie, in Malibu!