Pomi plantați lângă o pistă de biciclete din Timiș, rupți. Primarul oferă recompensă pentru a-i găsi pe vinovați

pomi5

Bătaie de joc într-o comună din județul Timiș. Primăria Teremia Mare s-a mobilizat pentru a planta copaci pe marginea pistei de biciclete din comună, însă zeci de pomi au fost rupți. Revoltat, primarul anunță că oferă o recompensă de 1.000 lei celor care îl ajută să-i găsească pe vinovați.

O pistă de biciclete a fost realizată în comuna Teremia Mare, din județul Timiș. Astfel, iubitorii mersului pe două roți pot să se deplaseze din localitatea Teremia Mare în Teremia Mică. Mai mult, pentru a le asigura bicicliștilor un pic de umbră atunci când este soare și se plimbă pe pistă, primăria a plantat și copaci pe marginea acesteia. Însă reprezentanții instituției anunță că zeci de copaci de lângă pistă au fost rupți.

Cu mare părere de rău, trebuie să vă aducem la cunoștință faptul că bunurile și investițiile comunei noastre sunt din nou vandalizate de oameni care nu știu să aprecieze natura și, mai mult, nu au respect pentru banul public al tuturor! Suntem dezamăgiți de astfel de cetățeni care nu aduc nicio onoare comunei noastre, oameni care nu ar trebui să trăiască într-o comunitate civilizată! Au fost rupți peste 30 de copaci de pe pista de biciclete Teremia Mare – Teremia Mică”, a informat Primăria Teremia Mare, pe Facebook.

celtic transilvania 1000x100px

În speranța că vinovații vor fi găsiți mai ușor, primarul comunei este dispus să ofere o recompensă de 1.000 lei persoanelor care au informații despre cei care ar fi putut rupe pomii.

Domnul primar Gui oferă recompensă 1.000 lei persoanei care îi aduce informații despre cei care au făcut această pagubă comunei noastre! Facem apel din nou la spiritul civic al fiecăruia dintre noi: protejați natura, protejați investițiile din banii publici! Doar așa putem progresa și ne putem bucura de condiții plăcute de viață în comunitatea noastră”, a transmis Primăria Teremia Mare.