Primăria Anina ia măsuri de prevenţie împotriva COVID-19

Suspendarea audiențelor, transmiterea petițiilor folosind tehnologia modernă și reducerea programului de lucru cu publicul reprezintă doar câteva măsuri luate în calcul de administrația publică locală condusă de Gheorghe Românu, totul în vederea împiedicării și răspândirii coronavirusului.

În perioada 11-31 martie, cererile privind eliberarea actelor de identitate cât și eliberarea actelor de stare civilă vor fi depuse exclusiv în baza unei programări telefonice sau pe baza eliberării unor numere de ordine, atât la preluarea, cât și la eliberarea documentelor, fără a se face derogare de la acest fel de programare. Totodată, pentru orice nelămurire în această privință, cetățenii sunt rugați să se adreseze Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Anina utilizând următoarele date de contact: tel: 0255 241 742, fax: 0255/240115, email: bpclepanina@yahoo.com, adresă: str. Mathias Hammer, nr. 2, Caraș-Severin.

Datorită pandemiei cu coronavirus, pentru eliberarea adeverințelor APIA, a certificatelor de urbanism, a autorizațiilor de construcție, în vederea soluționării problemelor ce țin de asistența socială, dar și pentru plata taxelor și impozitelor, accesul cetățenilor în primărie va fi permis în intervalul orar 10.00-14.00 – maximum patru persoane simultan.

1000x200 dacus 02

Totodată, edilul Românu face un apel către toți locuitorii orașului să se informeze cu privire la persoanele întoarse acasă, începând cu data de 9 martie, persoane care vin fie din Italia, fie din zonele de focar: „Este important să identificăm potențialii purtători de coronavirus deoarece, la intrarea în țară, mulți cetățeni nu au declarat întotdeauna corect țara din care se întorc. Este spre binele nostru, al tuturor ca, cei care au venit din acele zone, să nu transmită potențialul virus către persoanele neinfectate”, a mai ținut să atragă atenția primarul Aninei, Gheorghe Românu.

publicitate si promovare online banner maxagro