Bă, cât de penibili puteți fi?

untitled design set 970x90 px

Nu v-a fost suficient că i-ați luat jucăria lu’ Cîțu și l-ați făcut de cacao în fața întregii țări, nu v-ați mulțumit să fiți marionetele lui Iohannis. Ați vrut mai mult. Cu mult mai mult, iar până la urmă ați reușit, v-ați autoizolat la domiciliu și ați lăsat guvernarea de izbeliște. 

E ca un blestem ce s-a abătut pe capul vostru. Unul venit dinspre votanții PSD. Sau nu numai. Să vă prindă din urmă noul coronavirus și să vă trimită în izolare pentru 14 zile. Ați ajuns de râsul curcilor, ceea ce e chiar mai rău decât miștourile lui Ciolacu, Olguța și Orlando Teodorovici. Cum dracu ați reușit această performanță, când toată țara asta se ruga să vă dea Dumnezeu sănătate și putere de muncă, să ne scăpați de molima care s-a abătut peste noi? Erați atât de siguri pe vorbele rostite la televizor, încât nici nu ne făceam probleme în acest sens, pentru că eram convinși că voi, numai voi, sunteți în stare să ne apărați aici pe pământ, de ce este mai rău. Am și uitat că nu vă mai ajungeam cu prăjina la nas, în patru luni de guvernare deveniserăți mai deștepți și mai înțelepți decât păreți în realitate, ați început să plutiți în sfere înalte și dintr-o dată: bufff! Și știți de ce? Pentru că Dumnezeu nu doarme și nici nu bate cu boată pentru ce i-ați făcut lui Cîțu.

Și cum o să conduceți, măi domnilor, țara de la Vila Lac? Prin SMS-uri și WahtsApp ori prin Morse, să-i arătați lui Băsescu, care își bate joc de voi tot timpul, că și voi știți să comunicați cu poporul ca pe vremea lui Mărgelatu? Ori cu porumbeii voiajori, care să treacă neobservați de liniile vrăjmașilor de la PSD și Pro România? De ce nu ați face-o prin bilețele ori telefonul fără fir și ce-o ieși vedeți voi la urmă. Sau poate nici voi nu știți cum să procedați. Vă înțeleg perfect căci nici unei alte conduceri de partid, nici unui alt guvern din ultimele secole nu i s-a întâmplat asta. Cel mai bine îl înțeleg pe domnul Orban care, săracul, de  când a ajuns vătăjel la guvern, a lăsat impresia că trăiește în altă lume. Una paralelă de cea a românilor în numele cărora se spetește muncind. Vai de mama voastră, ce-ați fost ieri și ce ați ajuns astăzi. În loc să fi luat toate măsurile de protecție, voi v-ați transformat în agenți de răspândire a temutului virus. Noroc că s-au prins alții la timp de chestia asta, că cine știe de ce ați fi fost în stare. Nimerit ar fi să vă faceți bagajele, să vă luați de mână și să probați zicala cu mutu și înțărcatul iepii!

Râdem, glumim, dar purcica e moartă în coteț. E groasă rău, fraților. Dacă și Iohannis se alătură celor din grupul de disidenți, fără voia lor,  izolați la domiciliu, nu avem decât să apelăm la varianta de criză, cea cu numirea în guvern a unor oameni responsabili. Dar, nici de la PNL ori USR, și nici de la PSD și Pro România, ci aduși de afară. Transferați ca la fotbal, cu președinte din Germania, premier din Franța și miniștri din fiecare țară a UE. Poate așa ne-o fi și nouă bine, că, la ce avem acum, nicio șansă.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/