Primăria Timişoara va cumpăra roboţi de dezinfecţie, cu lămpi şi ultraviolete pentru mijloace de transport în comun, şcoli şi grădiniţe

Primăria Timişoara vrea să cumpere roboţi pentru dezinfecţie care vor fi instalaţi în mijloacele de transport în comun, dar şi în grupurile sanitare din Primărie, şcoli şi grădiniţe, dar şi în alte instituţii.

Este vorba despre fapt despre un ansamblu de lămpi, un aşa zis robot, care asigură o foarte bună dezinfecţie cu ultraviolete şi care are următoarele caracteristici: este prevăzut cu opt tuburi generatoare de lumini ultraviolete, montarea se poate face prin prindere de stativ mobil şi este dotat cu un dispozitiv de orientare care permite dezinfecţia până la 360 de grade, de jur împrejurul robotului. De asemenea, există un dispozitiv de pornire-oprire de la distanţă cu telecomandă. Tuburile sunt o marcă specială şi termenul de granţie este de 36 de luni. Nicolae Robu spune că este pregătită documentaţia tehnică pentru a le achiziţiona.

,,S-a ajuns la concluzia că acestea ar fi mai potrivite pentru dezinfecţie, întrucât au şi o durată mare de viaţă. Cu aceste lămpi se face o dezinfecţie foarte bună, sunt foarte eficiente şi nu sunt consumabile care să necesite intervenţii după un timp foarte scurt, cum este cazul dezinfectantelor cu lichide”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Ele vor fi folosite în toate mijloacele de transport bublic, dar pot fi folosite şi pentru dezinfecţie în grumurile sanitare din şcoli, din grădiniţe, din celelalte locaţii care ţin de Primăria Timişoara, inclusiv în Primărie.

publicitate si promovare online banner maxagro