Podul din zona Palatului Cultural, vandalizat de un reșițean prost crescut!

 

În urma acţiunilor efectuate pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii locali au surprins un bărbat care distrugea florile din jardinierele amplasate pe podul din zona Palatului Cultural.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, cu domiciliul în Reşiţa, distrugea florile din jardinierele amplasate pe podul din zona Palatului Cultural.

jardiniere3

 jardiniere palat cultural„Oamenii legii au constatat că acesta a vandalizat 25 de jardiniere din cele 35 existente. Pentru fapta comisă, bărbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform HCL nr. 69/2014 privind stabilirea unor măsuri necesare pentru buna gospodărire a municipiului Reşiţa”, se arată în comunicatul de presă transmis de Primăria Reșița.

Verificările vor fi extinse cu privire la modul de respectare a normelor legale pentru prevenirea acestor fapte.

Comments

  1. CucuBau says:

    Uau!

  2. CucuBau says:

    Uau! in casuta de comentariu nu ai voie sa scri mai putin de 3 litere…dar fuck se incadreaza…hmmm…interesant!

  3. ghita says:

    Politia comunitara atentie, luati masuri impotriva celor care circula, sub OCHII Vostri, CU BICICLETA in piata centrala, punand in pericol multimea de copilasi din piata, iesiti cu parintii sau bunicii! NU astptati sa se intample vreo tragedie dle PRIMAR, ca veti fii direct raspunzator!