Așteptare tensionată pentru Barbălată. ANAF stabilește cu cât a prejudiciat statul!

Costel Ciobanu n-a fost încă trimis în judecată pentru faptele sale, dar procurorii au constituit dosar penal față de faptă. Principala infracțiune conturată este evaziunea fiscală, dar ideea care se vehiculează în rândul surselor judiciare este că omul de afaceri ar fi fost liderul unui grup infracțional organizat.

Mai exact, firmele omului de afaceri rulau sume importante de bani, care se plimbau din conturile unor firme la altele, deținute de aceeași persoană. DIICOT ar fi ochit cu mulți ani în urmă ilegalitățile comise de societățile comerciale deținute de Barbălată, astfel că dovezile acumulate de procurori sunt destul de consistente. Deși perchezițiile au avut loc la începutul acestui an și au avut o durată record, până în acest moment nu au fost date publicității indicii din care să reiasă faptul că ar fi identificate anumite persoane față de care să înceapă urmărirea penală. Astfel că, și la momentul actual, vizată este doar fapta: evaziunea fiscală.

Surse judiciare au confirmat pentru Express de Banat faptul că inspectorii ANAF lucrează în prezent la stabilirea prejudiciului în acest dosar, care ulterior urmează să fie adus la cunoștința inculpaților.

„Actul probabil că a fost întocmit de ANAF, dar el trebuie analizat de specialiștii în finanțe ai DIICOT de la Timișoara. Deocamdată, nouă nu ne-a fost comunicat nimic. Vă dați seama, se vor face expertize, vom contesta dacă este cazul, dar momentan nu mă pot pronunța cu privire la acest subiect, pentru că oficial nu am primit niciun document”, a declarat Gheorghe Ciulei, avocatul omului de afaceri.

Comments

 1. Cristi says:

  Ciulei, ii apara pe toți borfaşii. Lui Ciobanu ia sosit si lui vremea. O fi timpul să aflăm si noi conexiunea cu Pnl sau mai demult Pdl.

 2. Podsekalnikov says:

  ,,omul de afaceri” :))))

 3. tirimba says:

  Faceti o lucrare lui Ciobanu,daca ii gaseau ceva,pina acum era “luat”l,ASA ca nu mai dati cu presupusul, iar cand scrieti in article pe sure,documentati-va,sursele nu sint totdeauna credible.

 4. chechemeche says:

  cine-i asta? nu cumva schimba valuta la colt de strada prin 90 ?

 5. Tudor says:

  Putregaiul orașului..chiria în bazar este ca la mall-ul din Timișoara!Dacă ne uităm puțin în trecut vom observa câteva mișcări imobiliare făcute de Ciobanu și Primărie. Oare cine era Primar? Mișhule, Mișhule…

 6. popescu says:

  acest bisnitar nu om de afaceri a luat cu japca spatiile comerciale din resita cu sprijinul incompoetentei notarite care este sora sa , pretinzandune celor care am inchiriat spatii sume uriase si platite la negru, amenintand ca ne da afara din spatii, dupa ce am investit bani in amenajarea spatiilor.Taranul de balan fost sef la judet a facut afaceri si la protejat pe acest bisnitar. Alti politicieni de frunte ai judetului si orasului iau cantat in strune si au facut afaceri cu acesta. Cum este posibil sa I se elibereze acte sa construiasca unde doreste in acest oras, sa distruga spatii verzi, trotuare.Uitativa cum sunt lasate in paragina unele spatii detinute de individ ,care fac rusine orasului, dar nu pateste nimic caci a dat spatii si la partide si se lauda ca are protectia politicienilor ,probabil de aceeasi caltate ca si el .RUSINE ORAS SI JUDET CONDUS DE INCOMPETENTI,SPAGARI SI OAMENI DE CEA MAI PROASTA CALITATE.

 7. popescu says:

  APROPO DE CIULEI AM AUZIT BARFA IN ORAS CA IA TRASO UNA MARIANA LASANDUL FARA BANI ,FARA CASA ,FARA MASINA SI NUMAI CU BANI DE DISTONOCALM.ASA PATESC BARBATII PAPA LAPTE CARE ISI LASA FAMILIILE PENTRU PUSTOAICE, CE CREDEA MOSULICA CA VA FI IUBIRE VESNICA. CE FRAIERI SUNT UNII BARBATI ,BRAVO FETELOR CA LE-O TRAGETI LA BOSOROGI.

 8. Drug Rehab Centers Near Me

  aaa rehab