Lupșac dă în judecată ANI pentru abuz în serviciu

Fostul șef al fiscului din Oțelu Roșu, care a fost prădat de un seif de milioane, a fost ochit de Agenția Națională de Integritate, care îl acuză că nu și-ar putea justifica fabuloasa avere pe care o are.

Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Timișoara va intra în viitorul apropiat în posesia raportului întocmit de Agenția Națională de Integritate, potrivit căruia Lupșac nu ar putea să își justifice averea.

VEZI aici ce spune raportul ANI!

În timp ce ANI încearcă să îi dovedească vinovăția, Petru Lupșac se declară revoltat și spune că aberațiile din raport sunt, de fapt, o „făcătură politică”. Mai mult decât atât, acuză Agenția, dar și pe inspectorul care a întocmit raportul că ar fi încălcat Legea.

„Doamna Anca Tomulescu, cea care a întocmit raportul, nu a respectat procedurile pentru că eu trebuia să prezint un punct de vedere, dar a refuzat să colaboreze cu avocatul. Tot ce a scris acolo este o prostie, este o aberație. Am trimis multe documente de care nu s-a ținut seama. E o făcătură politică, iar doamnei Anca Tomulescu și Agenției Naționale de Integritate le voi face plângere penală pentru abuz în serviciu că nu s-a ținut cont de documentele trimise și că, potrivit legii, ANI trebuia să îmi prezinte raportul să îmi pot exprima un punct de vedere. Ea nu a respectat legea, a făcut un raport abuziv, dar, probabil, voi merge la Parchet și cu acest raport, ca să îl demontez!”, a declarat Petru Lupșac pentru www.expressdebanat.ro .

Fostul director spune că deține trei apartamente: la București, Timișoara și Oțelu Roșu, iar valoarea acestora este de cel mult 100.000 de euro și în niciun caz de 500.000 de euro, așa cum se precizează în raport despre bunurile sale patrimoniale.

Până una alta, indiferent de acțiunile lui Lupșac, ANI este cu ochii pe Valea Bistrei și pe modul în care acesta și-a dobândit averea. Instanța va decide dacă raportul Agenției este sau nu veridic.

 

Comments

  1. Cico Ciko says:

    Hotul SALAMUL HABIBI , face pe desteptul , la BULAU si cu tine , javro de talhar ce esti !