Descinderi după blocurile gri. Au furat țigări de 200 de lei!

Poliţiştii i-au trezit cu noaptea-n cap pe mai mulţi bărbaţi care trăiesc într-unul din polurile sărăciei, suspectaţi de comiterea mai multor infracţiuni.

Cartierul de adăposturi improvizate, de la umbra civilizaţiei, a fost vizitat de oamenii legii la primele ore ale dimineţii, înainte ca oraşul să se trezească la viaţă. Este vorba de colibele celor mai săraci oameni din Reşiţa, situate undeva pe Calea Timişoarei, sub pădure, departe de ochii lumii. Mai multe persoane au fost trezite din somn şi legitimate, iar unele conduse la secţia de poliţie pentru audieri.

Potrivit oficialilor IPJ, numărul perchezițiilor se ridică la 5, iar tinerii vizați au vârste cuprinse între 17 și 31 de ani. Aceștia sunt suspectați de mai multe furturi pe raza municipiului Caransebeș. Sunt acuzați că ar fi sustras cartușe de țigări în valoare de 200 de lei. Acum, sunt acuzați de furt calificat sau complicitate la furt.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157644574096271&per_page=50. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.

 

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru a afla pe cine au ridicat poliţiştii şi pentru ce!