Pedofil prins în flagrant delict! Costel Radu a lovit din nou!

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din Caraş-Severin au depistat un bărbat, de 34 de ani, bănuit de implicare în activităţi din sfera traficului de minori.

Oamenii legii l-au depistat în flagrant delict pe bărbatul cu apucături bolnave, în momentul în care se pregătea să intre într-un apartament cu un minor. Suspectul este din Reşiţa şi e bănuit de săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori, act sexual cu un minor şi corupţie sexuală, fapte săvârşite prin profitarea de starea de vulnerabilitate a minorilor.

„În  cauză, există suspiciunea rezonabilă că în cursul anului 2015 inculpatul Costel Radu a racolat prin intermediul sistemelor informatice (jocuri online, reţele de socializare) şi a primit în uscătoria blocului în care locuieşte minori de sex masculin, cu vârste cuprinse între 12-14 ani, pe care i-a exploatat prin obligarea la acte sexuale, profitând de starea de vulnerabilitate a acestora. Totodată, din probele administrate în cauză, a rezultat că inculpatul l-a ameninţat pe  unul dintre minori că va dezvălui mai multor persoane, cât şi mamei sale relaţia dintre cei doi, în scopul de a-l determina să întreţină în continuare acte sexuale cu acesta”, a detaliat DIICOT.

Inculpatul a fost condamnat anterior la patru ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de acte sexuale cu minori, fiind eliberat la data de 13.05.2014, având de executat un rest de 381 de zile.

Costel Radu a fost prezentat astăzi Tribunalului Caraş-Severin cu propunere de arestare preventivă, magistratul de drepturi şi libertăţi dispunând arestarea acestuia pentru 30 de zile.

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!

Citește și „Încă un « pastor» penticostal pedofil condamnat pentru trafic de minori!”

Citește și „EXCLUSIV. Sentinţă halucinantă pentru pedofil!”

Citește și „Fiara pedofilă, trimisă după gratii!”