Încă un „pastor” penticostal pedofil condamnat pentru trafic de minori!

explo 1000x200

Imaginea Bisericii Penticostale din Caraş-Severin este din nou pătată, după ce un al treilea „pastor” a fost condamnat la închisoare cu executare pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu băieţi de 14 ani!

 

Cei doi penticostali care profitau de naivitatea copiilor, în special băieţi cu vârste de până în 15 ani, s-au dovedit a fi de fapt trei. Viorel Costel Luniţă şi Ştefan Fogoroşan (foto), care au pretins că sunt pastori ai Bisericii Penticostale, şi-au satisfăcut poftele sexuale bolnave cu cel puţin patru copii. Cei doi au fost condamnaţi definitiv la  câte şase ani în închisoare şi vor achita câte 3.000 euro fiecăreia dintre cele patru părţi vătămate, reprezentând daune morale.

Săptămâna aceasta a venit rândul unui alt pedofil care pretinde că e pastor penticostal să-şi afle sentinţa. Deocamdată, cea dată de prima instanţă. Valentin Adrian Adam a fost condamnat la o pedeapsă rezultantă de trei ani şi şase luni închisoare. Cei trei pedofili au în mod cert o legătură cu Biserica Penticostală, dar oficialii acesteia susţin că nu au fost pastori, ci cel mult au frecventat lăcaşul de cult. „Astfel de fapte nu se practică! Sunt împotriva Legii, a Statului și a Bibliei. Nu au fost botezaţi în Biserica Penticostală, dar este posibil să fi făcut parte dintr-o mișcare independentă”, a explicat Ciprian Bârsan.

 

CITEŞTE ŞI:

expresb 1000x100

Vânătoarea sexuală de minori a luat sfârșit! Pedofilii homosexuali, în arest preventiv!

Pedofilii homosexuali răspund în fața instanței!

Reprezentanții Bisericii Penticostale neagă religia pastorului acuzat de pornografie infantilă!

UPDATE: Pastori penticostali implicați în scandal sexual! 

banner 1000 x 100 hd

Comments

  1. alexandru nemoianu says:

    Cei care ii pot considera “indrumatori spirituali” pe asemenea indivizi aproape ca isi merita soarta.