Ansamblurile Bocșei s-au dat în spectacol de 8 Martie!

Primăvara, anotimpul renaşterii, dar şi al iubirii, este pentru cei care doresc să se bucure de viaţă, dar şi de dragoste un bun prilej de a arăta lumii aceste lucruri.

Dorind să marcheze acest moment important din cultura naţională, formaţiile de dansuri populare ale Casei Orăşeneşti de Cultură din Bocşa au organizat un spectacol folcloric intitulat sugestiv „Cu primăvară-n suflet şi-n iubiri…!”. La această manifestare, dedicată primăverii, dar şi femeii, și-au dat concursul formaţiile: Junii Bocșanei,  Ceata Bocșanei  și Bocșana.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157650777708119″]

Spectacolul a cuprins dansuri populare, cântece şi poezii, iar intrarea pentru public a fost liberă.Acțiunea este dedicată în special femeilor, cele mai iubite ființe de către bărbați. Este, de fapt, un spectacol folcloric la care își dau concursul cele 3 formații ale Casei Orășenești de Cultură. Manifestarea a fost organizată în colaborare cu Primăria orașului Bocșa și Consiliul Local și ne bucurăm că la acest spectacol folcloric au participat mulți bocșeni, dornici și iubitori de folclor”, a spus Dan Liuț, directorul instituției de cultură.

Spectatorii și cei mai talentați dansatori din oraș au întâmpinat primăvara împreună cu dans popular, tinereţe, dar şi cu multă dragoste, aduse de ansamblurile bocșene pe scena instituţiei pentru toţi iubitorii de frumos!

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157651129672966″]

Spectacolul s-a încheiat festiv. directorul Casei Orășenești de Cultură a împărțit flori pe scenă și în sală.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/