Fiara pedofilă, trimisă după gratii!

Bărbatul de 47 de ani bănuit de trafic de minori este cu un pas în celulă. După perchezițiile de ieri, pedofilul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în momentul de față se află în fața instanței cu riscul de a ajunge după gratii.

UPDATE

Tribunalul Caraș-Severin a admis propunerea Parchetului şi a emis pe numele pedofilului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Prucurorii DIICOT l-au prezentat astăzi pe pedofil în fața magistraților, la Tribunalul Caraș-Severin, cu propunerea de arestare preventivă. În urma audierii de astăzi se va stabili dacă fiara acuzată de trafic de minori va ajunge sau nu în pușcărie.

CITEȘTE ȘI: CERCETAT PENTRU TRAFIC DE MINORI ŞI CORUPŢIE SEXUALĂ!

Din primele probe adunate de către organele legii se pare că bărbatul recruta minori de sex masculin care proveneau din familii dezorganizate sau cu o stare materială precară. Aceștia erau determinați să întrețină relații sexuale cu pedofilul în schimbul unor sume de bani. Patru dintre familiile copiilor abuzați au depus deja mărturie împotriva acestuia, iar cercetările continua, întrucât reprezentanții DIICOT apreciază că numărul minorilor implicați în acte sexuale cu fiara pedofilă ar fi mult mai mare.

Rămâi cu Express de Banat! Revenim cu detalii din sala de judecată!