Partidul lui Dacian Cioloș are organizație în capitala Banatului. Cine conduce REPER Timișoara?

reper sigla
untitled design set 970x90 px

REPER are organizație în Timișoara. Aproape jumătate din aceasta este formată din femei, cu și fără experiență politică anterioară. 

Conducerea organizației locale REPER este asigurată, în urma alegerilor din weekend, de co-președinții Patricia-Andrada Blidariu și Florin Marius Dicu; membri: Adina Meșter – secretar, Gheorghe Bucur – responsabil comunicare, Virgil Gafița – resurse umane, Arabela Stoicănescu – responsabil fundraising, Flavius Gligor, Tania Aurelia Ionescu, Harry Muller; Daniel-Mihail Simion – membru fără rol specific. Astfel, organizația respectă cota de gen (40%) și există cel puțin un membru Reper Youth.

reper sigla 2

REPER își propune să recupereze din electoratul corporatist-reformator pe care l-a pierdut USR, odată cu plecarea membrilor proveniți din PLUS. Cei aflați în conducerea organizației sunt foști dizidenți din USR, apropiați consilierului județean Raul Olajos, fost copreședinte USR-PLUS, ceea ce poate fi un semnal pentru viitoarea poziționare a filialei față de administrația Fritz, respectiv USR.

CITEȘTE ȘI: Cioloș, după ce Fritz l-a criticat pentru plecarea din USR: „Eu nu sunt bun la politica de dat la gioale”

„Eu am ieșit public în mai multe rânduri și am spus că asocierea mea cu REPER va depinde de traiectoria pe care o va avea REPER, ca identitate proprie.”, a declarat consilierul județean Raul Olajos.

Coagularea organizației județene Timiș a partidului fondat de fostul premier Dacian Cioloș în anul 2021 este așteptată pe finalul lunii iulie.

CITEȘTE ȘI: S-a decis. Deputatul Daniel Toda părăsește USR și îl urmează pe Dacian Cioloș

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/