„Sunt la PSD pentru un scop! Nu mă regăsesc, nu îmi place politica așa cum se face ea acum!”

borcean felix
banner publicitar

Felix Borcean a pus din nou paie pe foc reconfirmând ruptura definitivă și de neremediat apărută între el și viceprimarul Bebe Pasere!

Edilul-șef al Caransebeșului rămâne la fel de sincer și nu-și cenzurează deloc opiniile chiar dacă știe că acestea vor genera tensiune în partid și în cadrul coaliției care există la nivel județean între PSD și Pro România. „Am spus, pentru mine Bebe Pasăre nu mai există! Așa a rămas! Tu ești viceprimar și ești din echipa primarului și nu poți să faci cum te taie capul pe tine că tu ai altă direcție. Nu se poate. Nu mai poți colabora. Ar trebui să existe o armonie. Mă doare rău sufletul că îi plătesc salariul. Prea multă importanță i se dă unui viceprimar din Caransebeș, prea multă importanță i se dă șefei pieței din Caransebeș. Aici apare câte un zmeu, care aspiră la ceva și mai este și butonat.”, a comentat Felix Borcean într-o apariție la TV Online Caransebeș.

În plus, liderul PSD Caransebeș a vorbit și despre cum a devenit social-democrat, mai mult de nevoie decât din convingere, dar și despre demisia lui Arin Ispas din PNL și trecerea lui la Forța Dreptei. „Probabil că Arin, ca și mine, nu e bun de politică. Simt că parcă nu fac parte din lumea asta, chiar dacă acum sunt la PSD. Sunt la PSD pentru un scop. Nu mă regăsesc, nu îmi place politica așa cum se face ea acum!”, a afirmat Borcean, spre stupefacția colegilor de partid.