Petrecere nebună în ultima noapte la Arad Open Air

arad 777
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Muzică trap și multă voie bună în ultima seară a festivalului Arad Open Air. Festivalierii au fost în extaz când pe scenă a urcat Oscar, unul dintre cei mai ascultați trapperi la momentul actual.

Atmosfera s-a încins cu fiecare oră petrecută în festival, iar trupa Vama a urcat pe scenă la momentul perfect pentru a aduce emoție în sufletele participanților, cu ajutorul celor mai cunoscute melodii.

Cei mai așteptați artiști

Așa cum se anticipa și de către organizatorii festivalului, apariția lui Oscar pe scena festivalului AOA a fost una dintre cele mai așteptate și aclamate momente ale întregului eveniment. Mulțimea de fani entuziaști și-a exprimat nerăbdarea încă de la primele ore ale zilei, ocupând poziții strategice în fața scenei.

În momentul când luminile s-au stins și primele acorduri au răsunat în boxe, un uragan de entuziasm a cuprins publicul. Oscar a dominat scena și a transmis un mesaj puternic de autenticitate și determinare. Publicul a cântat cu el fiecare vers și a dansat în extaz în ritmul muzicii lui captivante.

După ce lucrurile s-au liniștit puțin, a venit momentul trupei Vama să urce pe scenă. Cu fiecare notă, vocea impresionantă a lui Tudor Chirilă a pătruns în sufletele celor prezenți, oferindu-le o experiență muzicală de neuitat. Melodiile cunoscute au fost întâmpinate cu entuziasm și au fost cântate în cor de întreaga mulțime. Versurile pline de sensibilitate și autenticitate ale trupei Vama au atins coardele sensibile ale inimilor, aducând emoții puternice și un sentiment de conexiune profundă între cei prezenți.

arad 888

După spectaculoasele prestații, atmosfera pe scena AOA a continuat să fie una explozivă și plină de energie. Trupa FC DNB a urcat pe scenă și i-a făcut pe festivalieri să sară și să se dezlănțuie într-un adevărat delir muzical, iar petrecăreții au profitat de fiecare clipă, dansând până la orele în care stelele au împânzit cerul.

„Sunt extrem de recunoscător față de toată echipa de organizare, care a reușit să pună pe picioare un astfel de festival, cu artiști renumiți, momente spectaculoase și clipe unice. Toți artiștii din toate cele trei zile de festival ne-au uimit cu energia și pasiunea pentru muzică care s-a simțit la fiecare moment artistic de pe scenă. Mă bucură nespus faptul că participanții au plecat acasă cu zâmbetul pe buze în fiecare seară, iar asta îmi oferă siguranța că AOA este așteptat în fiecare an”, a declarat Glad Varga, organizatorul festivalului.

arad 222

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

Încă două zile de festival
Deși festivalul de pe Aeroportul Internațional Arad a ajuns la final, bucuria și distracția continuă pentru iubitorii de muzică și petrecere. Organizatorii au pregătit o surpriză anul acesta pentru toți cei prezenți: încă două zile de festival, pe plaja Ghioroc, în 28 și 29 iulie. Plaja cu nisip fin va fi gazda unui eveniment muzical captivant, unde alți artiști talentați vor încânta publicul cu muzică bună și atmosferă de neuitat.

Pe lângă muzică, organizatorii au pregătit și alte activități de divertisment pentru a întreține atmosfera veselă și entuziasmul participanților. Zonele de food truck-uri vor oferi delicii culinare variate, iar zona de chill-out va fi locul perfect pentru relaxare și socializare cu alți festivalieri.

Aceste două zile suplimentare de festival pe plaja Ghioroc promit să fie o continuare a distracției și a bucuriei trăite la evenimentul principal de pe Aeroportul Internațional Arad. Petrecăreții se pregătesc să se alăture acestei experiențe muzicale de neuitat, iar artiștii care vor fi prezenți se vor anunța începând de mâine.

arad 3333

Bilete pentru ultimele două zile de festival

Biletele pentru zilele de petrecere de pe plaja Ghioroc, pot fi achiziționate aici https://www.openairfestival.ro/abonamente/ sau la intrarea în festival. Beneficiază de intrare gratuită minorii sub 10 ani, dacă sunt însoțiți de un părinte/tutore și persoanele cu dizabilități Pentru mai multe informații, vă rugăm să verificați regulamentul de pe site https://www.openairfestival.ro/info-regulament/.

Urmărește paginile de socializare, pentru ultimele noutăți: Facebook https://www.facebook.com/aradopenair, Instagram https://www.instagram.com/aradopenair/

arad 4444

Express de Banat este partener media al evenimentului.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/