Nicolae Robu, explicația halucinantă pentru care angajații Primăriei nu au informat ISJ Timiș despre operațiunea „Ghilotina”: „Ne cerem scuze, nu am știut că e simularea Bacalaureatului”

După ce aproape întreg centrul Timișoarei a fost lăsat fără internet, telefonie sau cablu în urma operațiunii „Ghilotina”, printre instituții numărându-se și Inspectoratul Școlar Județean, care nu a mai putut descărca subiectele pentru simularea Bacalaureatului, primarul Nicolae Robu își cere scuze pentru situație. Nu știa că este în derulare simularea…

Nicolae Robu, primarul Timișoarei: „A fost o scăpare, dar ne cerem scuze că răul acela s-a produs. Angajații Primăriei nu au știut că este simulare de Bacalaureat”. Acesta a mai adăugat că dacă va mai fi nevoie, va repeta operațiunea „Ghilotina”, dar speră să nu mai fie nevoie. Simularea probei de Bacalaureat a avut loc, în ciuda problemelor cauzate de tăierea cablurilor de pe stâlpi, cu descărcarea subiectelor pe stickuri de date mobile și distribuite elevilor.

CITEȘTE ȘI:

UPDATE. Sabotaj tehnologic „în forță”! Simularea examenului de Bacalaureat, afectată de gestul necugetat al primarului Timișoarei! Robu a lăsat centrul orașului fără Internet!

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Explicațiile puerile ale primarului Robu după ce a tăiat cablurile de Internet din centru: „Eu mă simt mult mai confortabil cu pixul în mână, decât cu ghilotina”

Primarul Robu să aducă Timișoara în rândul orașelor moderne, apoi să taie cablurile de Internet!

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/