Nicolae Robu, explicația halucinantă pentru care angajații Primăriei nu au informat ISJ Timiș despre operațiunea „Ghilotina”: „Ne cerem scuze, nu am știut că e simularea Bacalaureatului”

După ce aproape întreg centrul Timișoarei a fost lăsat fără internet, telefonie sau cablu în urma operațiunii „Ghilotina”, printre instituții numărându-se și Inspectoratul Școlar Județean, care nu a mai putut descărca subiectele pentru simularea Bacalaureatului, primarul Nicolae Robu își cere scuze pentru situație. Nu știa că este în derulare simularea…

Nicolae Robu, primarul Timișoarei: „A fost o scăpare, dar ne cerem scuze că răul acela s-a produs. Angajații Primăriei nu au știut că este simulare de Bacalaureat”. Acesta a mai adăugat că dacă va mai fi nevoie, va repeta operațiunea „Ghilotina”, dar speră să nu mai fie nevoie. Simularea probei de Bacalaureat a avut loc, în ciuda problemelor cauzate de tăierea cablurilor de pe stâlpi, cu descărcarea subiectelor pe stickuri de date mobile și distribuite elevilor.

CITEȘTE ȘI:

UPDATE. Sabotaj tehnologic „în forță”! Simularea examenului de Bacalaureat, afectată de gestul necugetat al primarului Timișoarei! Robu a lăsat centrul orașului fără Internet!

Explicațiile puerile ale primarului Robu după ce a tăiat cablurile de Internet din centru: „Eu mă simt mult mai confortabil cu pixul în mână, decât cu ghilotina”

Primarul Robu să aducă Timișoara în rândul orașelor moderne, apoi să taie cablurile de Internet!