Premiu după premiu pentru Maria Grapini – „Femeia care schimbă România“!

Săptămâna distincțiilor la pătrat! Cel puțin acesta este cadrul în care a fost surprins europarlamentarul Maria Grapini atât miercuri, 20 martie 2019, când a onorat premiul MEP AWARDS pentru activitatea din comisia IMCO din partea Parlamentului European, cât și joi, 21 martie 2019, când, în cadrul evenimentului organizat de Finmedia, aceasta a primit titlul „Femeia care schimbă România”!

„Gala Femei care Schimbă România” face parte dintr-o suită de acțiuni dedicate femeilor care au reuşit să acceadă la funcţii de conducere, dar mai ales acelora care au acceptat provocarea de a fi şefe, într-un mediu de business dominat de bărbaţi.

Onorată pentru aprecierea consecutivă a muncii sale, Grapini a ținut să precizeze câteva cuvinte în cadrul galei: „Mulțumesc Finmedia pentru acest premiu! Sunt onorată ca, în două seri consecutive, să fiu premiată pentru munca mea! Realizările mele profesionale sunt… viața mea, m-am dedicat întotdeauna muncii, fie în mediul antreprenorial, ministerial, acum europarlamentar! Sper că am reușit să schimb lucrurile în bine în România și în Europa! E o distincție care îmi bucură sufletul! Și pentru că, în toată activitatea mea, am avut suportul celor dragi de acasă, dedic acest premiu familiei mele!”.

Din cadrul evenimentului nu au lipsit reprezentantele mediului de afaceri, din cadrul companiilor energetice, IT și comunicații, sănătate și companii farmaceutice, precum și reprezentantele din zona financiar-bancară.

Totodată, în cadrul lunii aprilie, Gala va fi reflectată într-o publicaţie specială care va conţine câte o pagină dedicată fiecărei doamne premiate, care a reuşit să obţină o funcţie executivă de top management şi să schimbe în bine România.