NEWS ALERT. Trupele SAS au descins în Caraș-Severin, la deținători ilegali de arme! Vizat, un milionar din Oțelu Roșu! [FOTO]

Polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin și trupele SAS au descins în această dimineață în mai multe locații din județ la persoane bănuite că dețin ilegal arme de foc!

Acțiunea este în plină desfășurare la această oră și vine la scurt timp după cea coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița, pe aceeași temă, a deținerii ilegale de arme. În 18 iulie, oamenii legii au descins în Oravița, Ciudanovița, Vrăniuț și Berzasca. De data aceasta, una din localitățile vizate de polițiști este Oțelu Roșu! Informații deocamdată neconfirmate oficial susțin că unul dintre cei vizați este Petru Lupșac, fostul șef al Fiscului din oraș, cel din vila căruia a fost furat un seif plin cu bani. Lupșac a candidat în 5 iunie pentru funcția de primar al orașului de pe Valea Bistrei!

perchezitii la petru lupsac pentru arme

leader board 728 x 90 px

UPDATE, ora 08.45

“La această oră, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin efectuează două percheziţii domiciliare pe raza localității Oțelu Roșu, la persoane bănuite că dețin ilegal arme. La acţiune participă și poliţişti de investigații criminale, de la economic şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Caraș-Severin”, ne-a precizat Cecilia Dăneț, purtător de cuvânt al Poliției din Caraș-Severin. Oamenii legii cotrobăie în special podul casei lui Petru Lupșac!

descinderi petru lupsac

 

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!

CITEȘTE ȘI:

Au furat un seif de o tonă cu peste 15 miliarde de lei

Avere nejustificată în seif!

DIICOT a găsit urma seifului cu bani furat de la Oţelu Roşu

Controversatul Lupșac este candidatul ALDE la Primăria Oțelu Roșu. Deși e vizat de ANI!