NEWS ALERT. Percheziții în casele orăvițenilor bănuiți că-și „vindeau” copiii neamțului suspectat de pedofilie!

Oamenii legii au descins în această dimineață în mai multe apartamente din Oravița, la familiile care în ultimul an și-au lăsat copiii să plece în excursii cu neamțul cercetat penal într-un dosar pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu minori.

Prins chiar în ziua Învierii, Cristoph Fill a negat într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Express de Banat că ar fi întreținut relații sexuale cu minori ce provin din familii sărace din Oravița, însă anchetatorii par să fi strâns deja mai multe probe împotriva lui. Și nu numai. Nu întâmplător, în urmă cu câteva minute, polițiștii orăvițeni, însoțiți de procurorul de caz, au bătut la ușile mai multor apartamente din blocul 24, din zona Gării, la familiile ai căror copii au fost plimbați de Fill prin județul Hunedoara. Unele familii sunt bănuite că ar fi știut despre poftele bolnave ale neamțului și că și-ar fi lăsat copiii pe mâinile acestuia profitând de generozitatea lui. Neamțul a recunoscut că le aducea ajutoare și cadouri prietenilor lui de la Oravița, așa cum i-a numit pe părinții copiilor.

UPDATE, ora 9.00
Șase apartamente în care locuiesc șase familii sunt verificate de oamenii legii. Aceștia ridică sisteme informatice pentru a căuta noi probe împotriva cetățeanului neamț.

UPDATE, ora 10.00
În dimineața de 17 mai 2016, organele poliției judiciare din cadrul Poliției Oravița efectuează sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița șase percheziții domiciliare pe raza orașului Oravița.
Perchezițiile sunt efectuate într-un dosar în care a fost începută urmărirea penală in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor prevăzute de art. 220 C.p.
Scopul perchezițiilor este acela de a descoperi și strânge probe privind existența unor infracțiuni contra libertății și integrității sexuale.
Purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, Bucurică Radu George

UPDATE, ora 10.45

Organele de anchetă au ridicat din locațiile ce au făcut obiectul perchezițiilor mai multe sisteme informatice și hardware de stocare a informațiilor. De asemenea, mai multe persoane au fost conduse la sediul Poliției din Oravița pentru audieri.


CITEȘTE ȘI:

NEWS ALERT. Suspect de pedofilie, prins în ziua Învierii! Excursii sexuale cu copii săraci de până în 12 ani!

Neamțul suspectat de pedofilie se jură că nu s-a atins de copiii săraci din Oravița! Ancheta continuă!

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!