Judecat cu cătușe la mâini pentru moartea polițistului de frontieră Boban Budimir!

Polițistul de frontieră Alin Sporea, care în noaptea de 13 spre 14 februarie și-a ucis colegul într-un accident rutier și l-a abandonat pe câmp, contestă legalitatea măsurii arestului preventiv luată față de el de Judecătoria Moldova Nouă, măsură confirmată de Tribunalul Caraș-Severin.

Decesul lui Boban Budimir, vătămarea corporală a altor doi tineri, fuga de la locul accidentului și alcoolemia care i-a fost descoperită în sânge lui Alin Sporea sunt motive suficiente pentru procurori să propună luarea celei mai severe măsuri preventive, iar pentru instanțele de judecată să admită trimiterea după gratii. Sporea susține prin avocatul lui că totul a fost un accident, că nimeni nu și-a dorit să genereze o astfel de tragedie și că arestul ar fi o măsură excesivă. Chiar nelegală.

Judecătoria Moldova Nouă a respins însă excepţia nelegalităţii măsurii arestului preventive cum a respins și cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu o măsură mai uşoară. Judecătorul de drepturi și libertăți a constatat că măsura arestului preventiv luată împotriva inculpatului este legală şi temeinică. Sporea a contestat decizia și a ajuns în fața instanței de la Tribunalul Caraș-Severin, dar nici aici nu a avut mai mult succes, astfel că Alin Sporea va fi judecat cu cătușe la mâini, dosarul trecând deja de camera preliminară.

CITEȘTE ȘI: UPDATE/FOTO. Un polițist de frontieră beat și-a omorât colegul și a fugit de la locul faptei. A fost reținut pentru 24 de ore!

Concentrație uriașă de alcool în sângele polițistului de frontieră care și-a omorât colegul! Prea beat ca să-l mai vadă!

EXCLUSIV. Un sfert de oră de mister total în cazul accidentului în care a murit polițistul de frontieră Boban Budimir (UPDATE)