NEWS ALERT. Suspect de pedofilie, prins în ziua Învierii! Excursii sexuale cu copii săraci de până în 12 ani!

explo 1000x200

Un cetățean german care vine de mai mulți ani în Oravița și obișnuiește să ducă în excursii copii săraci din oraș a fost condus astăzi la sediul Poliției Oravița, pentru că în spatele gesturilor sale frumoase pare să se ascundă cu totul altceva. Și anume, o poftă sexuală bolnavă!

Individul suspectat de pedofilie ar fi fost supravegheat astăzi de polițiștii de la Deva, oraș în care plecase în excursie cu câțiva minori din Oravița. Totul, ca urmare a sesizării colegilor de la Oravița, care îl supravegheau pe bărbat de aproximativ un an. Din primele informații, ar fi fost lăsat să plece cu copiii spre Oravița,  însă la intrarea în oraș a fost așteptat de polițiștii de aici. A fost condus împreună cu minorii la sediul poliției, pentru a fi audiați.

Mai întâi au stat de vorbă cu oamenii legii minorii, asistați de un asistent social. Părinții lor au fost și ei chemați la poliție, urmând să povestească în ce împrejurări l-au cunoscut pe cetățeanul german și mai ales cum și-au lăsat copiii cu acesta. Unii dintre aceștia au povestit pentru Express de Banat că neamțul vine de trei ani în Oravița, periodic, și că i-a ajutat financiar, iar pe copiii lor obișnuia să-i ducă în excursii prin țară. Niciunul dintre copii nu are mai mult de 12 ani. Hainele lor sugerau că provin din familii sărace. Întrebat fiind de reporterul Express de Banat despre motivele pentru care se află la poliție și dacă a abuzat în vreun fel de minorii pe care i-a avut în mașină, cetățeanul german a refuzat să dea vreo explicație. Probabil va da în fața organelor de poliție. Și asta pentru că, din primele informații, unul dintre cei patru copii ar fi recunoscut că a întreținut relații sexuale cu suspectul. Cel mai probabil e încă un caz cu pedofili străini care își satisfac poftele sexuale pe câțiva euro cu copii din familii amărâte și dezorganizate din România. „Deocamdată nu vă pot confirma decât faptul că un cetățean străin, depistat în prezența mai multor minori, la intrarea în Oravița, se află la audieri la Poliția Oravița“, a declarat pentru Express de Banat Cecilia Dăneț, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Întrebărilor oamenilor legii le vor răspunde, cel mai probabil, și părinții copiilor, pentru a se stabili dacă aceștia știau despre apucăturile neamțului și își vindeau practic odraslele pe câțiva euro sau dacă au fost duși de nas de către suspect.

pedofil neamt la oravita2

UPDATE, ora 18.50

Surse apropiate anchetei au dezvăluit pentru Express de Banat că minorii vor fi expertizați de medicul legist, pentru a se vedea exact dacă vreunul dintre ei a fost abuzat sexual. Polițiștii au ridicat de la suspect un telefon mobil și un aparat foto, care ar putea conține dovezi incontestabile despre excursiile sexuale pe care le bănuiesc anchetatorii.

UPDATE, ora 22.30

Tatăl a doi dintre copiii care l-au însoțit pe neamțul audiat și la ora asta la Poliția Oravița ne-a declarat că minorii au fost examinați de medici și că s-a constatat faptul că niciunul nu ar fi fost abuzat. Mai mult decât atât, suspectul e văzut ca fiind un om cumsecade, un inginer care nu urmărește să le facă vreun rău copiilor, ba dimpotrivă. La sediul poliției au mai ajuns și alți copii, care l-ar fi însoțit pe neamț cu alte ocazii. Și ei vor fi audiați în prezența asistentului social.

banner 970 x 250