Neamțul suspectat de pedofilie se jură că nu s-a atins de copiii săraci din Oravița! Ancheta continuă!

explo 1000x200

Cristoph Fill, cetățeanul german audiat ieri la sediul Poliției orașului Oravița deoarece este suspectat că ar fi întreținut relații sexuale cu minori ce provin din familii sărace din oraș, s-a declarat foarte surprins de cele petrecute. Neamțul a negat pentru Express de Banat orice implicare a sa în astfel de povești interzise!

Fill a fost plecat cu patru copii minori într-o excursie în județului Hunedoara, iar la revenirea în Oravița a fost așteptat de oamenii legii, care l-au condus la sediul poliției. Mai întâi au fost interogați copiii, în prezența unui asistent social, apoi au fost duși la spitalul din oraș pentru ca medicii să constate dacă au fost sau nu abuzați sexual. Din primele informații, se pare că nu! Unul dintre ei le-ar fi povestit însă organelor de poliție că neamțul ar fi întreținut relații sexuale cu doi copii, alții decât cei care au fost în excursia din acest weekend.

Neamțul a stat și el de vorbă cu polițiștii, care, spun sursele noastre, ar fi fost monitorizat de vreun an. I s-au controlat mașina și bagajul, i s-au reținut telefonul mobil, laptopul și aparatul de fotografiat pentru a fi percheziționate. Deocamdată nu s-a găsit nimic altceva compromițător și, aseară, înainte de miezul nopții, a fost lăsat să plece.

„Am făcut o excursie la Hunedoara, cu copii din bloc. Am stat toți împreună, într-o cameră mare, că nu vroiam să las copiii singuri în cameră. Un om a văzut în fața hotelului că eu, un cetățean german, sunt cu mai mulți copii români și a sunat la Poliția Hunedoara. A venit poliția la hotel, m-a întrebat cine sunt, apoi i-a sunat pe părinții copiilor, dacă au voie să stea cu mine, dacă părinții au fost de acord să lase copiii cu mine. Când ne-am întors, Poliția din Oravița ne-a așteptat la intrare în oraș, la ștrand, și ne-a dus la sediu să fim interogați. Nu știu ce au vorbit polițiștii cu copiii, dar pe mine m-au întrebat de ce vin în România și cât de des. Le-am spus că în urmă cu câțiva ani m-am împrietenit cu niște oameni din Oravița, că vin în România de patru ori pe an să stau cu prietenii mei și că atunci când ei sunt la lucru merg cu copiii lor în excursii. Copiii sunt săraci și nu au bani să meargă în excursii. România e o țară frumoasă și eu vreau să le arăt câte ceva din România. Mi-au căutat în bagaj, nu au găsit nimic interzis și mi-au dat pașaportul ca să pot să plec. Mi-au spus că dacă vreau să fac excursii să fac documente, să arat că părinții lor sunt de acord să meargă cu mine. Acum e totul clar, e în regulă, pot să stau mai mult cu prietenii mei din Oravița”, a declarat Cristoph Fill, în exclusivitate, pentru Express de Banat.

Informațiile neoficiale care vin dinspre organele de anchetă spun însă că, deocamdată, lucrurile nu sunt deloc clare, așa cum afirmă neamțul. În zilele următoare, alți copii din Oravița care au fost duși în excursii de Cristoph Fill vor fi audiați de oamenii legii și evaluați de psihologi și medici legiști. Mai mult, echipamentele informatice ridicate de la cetățeanul german urmează să fie percheziționate, în cauză fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu minor.

CITEȘTE ȘI:

NEWS ALERT. Suspect de pedofilie, prins în ziua Învierii! Excursii sexuale cu copii săraci de până în 12 ani!

banner 970 x 250