NEWS ALERT. Directorul Nicu Magiar, trimis în judecată! Abuzuri și fals intelectual la Sanitara „Mircea Eliade”!

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin l-au trimis în judecată pe Nicolae Magiar, directorul Colegiului Naţional „Mircea Eliade” Reşiţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual!

În calitatea sa de director al Şcolii Postliceale Sanitare din cadrul Colegiului Naţional „Mircea Eliade” Reşiţa, Magiar şi-a încălcat atribuţiile de serviciu prevăzute în fişa postului său de director. Mai exact, a determinat mai mulți profesori de la aceeaşi unitate de învăţământ să pună note fictive pentru cursantul T.A.I., în scopul promovării de către acesta a anului şcolar 2013-2014. Cel puțin astea sunt acuzațiile reținute în sarcina sa de către procurori.

CITEȘTE ȘI: Descinderi la „Mircea Eliade” și Spitalul Județean!

„De asemenea, prin acelaşi rechizitoriu al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin din data de 14.12.2015, a fost trimisă în judecată și o asistentă medicală, dirigintă la Şcoala Postliceală Sanitară din cadrul Colegiului Naţional «Mircea Eliade» Reşiţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu și fals intelectual”, informează Ministerul Public. Alina Negrea şi-ar fi încălcat atribuţiile de serviciu prevăzute în fişa postului de cadru didactic în învăţământul preuniversitar, cu privire la aprecierea cantitativă şi calitativă a rezultatelor elevilor, punând note fictive în catalog la cursantul T.A.I, în scopul promovării de către acesta a anului şcolar 2013-2014 şi I-a motivat anumite absenţe acestui elev, deşi cunoştea că acest elev nu a fost prezent la cursuri şi la verificări.

CITEŞTE ŞI: NICU MAGIAR lămurește scandalul cu diplomele de asistenți: „Nu m-am lăsat șantajat!”

Nicu Magiar şi alți trei profesori, urmăriți penal în scandalul penal de la ,,Mircea Eliade”!