Magda Lungu și Ioan Popa, oficial pentru primăriile din Oțelu Roșu și Reșița! Vela, la Consiliul Județean?!

PNL Caraș-Severin a dezvăluit ieri, în urma deciziilor luate la nivel județean și central, numele a doi dintre candidații partidului la viitoarele alegeri locale, pentru fotoliile de primari! Rămân însă destule necunoscute, care vor fi lămurite în urma unor sondaje de opinie!

„Am avut o ședință a conducerii județene și am luat două decizii importante, legate de două orașe, unde am stabilit candidații la primar. În urma sondajelor de opinie și în baza deciziei Consiliului Național au devenit președinți unici în localitățile respective pentru că la nivel central am luat decizia de a nu mai avea conduceri bicefale, cu doi copreședinți acolo unde stabilim candidații la primar în ideea de a organiza mai bine managementul campaniilor, tot ceea ce ține de o confruntare politică. La Reșița, a fost votat ca și candidat Ioan Popa, iar la Oțelu Roșu, domnișoara Magda Lungu. Amândoi au fost numiți de Consiliul Județean Executiv președinți interimari la cele două organizații”, a declarat Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin.

Primarii liberali pe funcție vor intra în 2016 în luptă pentru noi mandate. E vorba despre Eugen Cismăneanțu, la Bocșa, și Gheorghe Românu, la Anina. La Caransebeș ar putea apărea surprize. Marcel Vela are un capital de imagine și de încredere fantastic în rândul cărășenilor, potrivit ultimelor sondaje făcute de partidele politice sau de anumiți viitori candidați, și nu ar fi exclus să lase primăria pentru Consiliul Județean Caraș-Severin. În ceea ce privește celelalte localități, „urmează în continuare să se facă sondaje de opinie acolo unde sunt mai multe variante de candidați pentru a clarifica în interiorul PNL și a analiza poziționarea în raport cu alți candidați, contracandidați din comuna sau orașul respectiv, a mai spus Vela. Interesantă e situația de la Moldova Nouă, unde omul de afaceri Adrian Torma era dat aproape oficial candidat pentru primărie, iar acum se pune în discuție un sondaj!